sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pikkuisia jouluja

 photo DSC_1357_zps1ywhgoqw.jpg  photo DSC_1333_zps360exdca.jpg  photo DSC_1338_zpsfqoyu2ak.jpg  photo DSC_1348_zpsxedflfz2.jpg  photo DSC_1329_zpsypqvckfg.jpg  photo DSC_1351_zpscbuwpedk.jpg  photo DSC_1340_zpspa6ihair.jpg
Kutsuin sukulaisia meille Raumalle pikkujouluihin ja loppujen lopuksi paikalle pääsi Äiti, Mummu, Sisko sekä Kummityttö. Eilen tosiaan pikkujouluiltiin ja nautin kyllä kovasti, kun saadaan tänne meille vieraita ja saan toimia emäntänä. Tosi kiitollinen oon näille tyypeille, jotka jaksaa aina tänne asti ajella meitä katsomaan. Ja vaikka kuinka aina sanon, ettei tänne tullessaan tarvitse mitään tuoda niin siltikin vierailla oli taas tuomisia mukanaan. Äiti oli ostanut mulle tuon tontun ja Mummulta sain nuo hyasintit. Aivan ihania molemmat! 

Vieraat saapui jo puolen päivän aikaan, joten syötiin ruoka yhdessä. Kummityttö toivoi ruuaksi nakkikeittoa, joten sitä sitten tehtiin. Aika pian ruokailun jälkeen siirryttiin makeisiin herkkuihin, joihin kuului tietenkin perinteiset joulutortut, piparit ja konvehdit sekä kanelinen juustokakku. Herkuttelun lisäksi pelailtiin kummitytön kanssa lautapelejä ja käytiin sitten vielä porukalla meidän lähicittarissa pyörimässä. Itsekin löysin ensimmäisen joululahjan! 

Tosi kivat pikkujoulut takana. Takana on jo pikkujouluristeily, kässämimmien pikkujoulut sekä nämä pikkujoulut. Edessä vielä meidän luokan pikkujoulut tiistaina. Sitten alkaakin pikkujoulujen vietot olla vietetty ja seuraavaksi odotellaankin sitä oikeaa joulua! Ja niin kuin sanoin, niin vasta ensimmäinen joululahja on plakkarissa, joten pitääpä tosissaan pistää niitä mietintään ja hankintaan. Eiköhän se joulu sieltä nimittäin tule taas odotettua nopeammin ja ihan yllättäen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: