tiistai 10. tammikuuta 2017

Kaunis kalenterini

50 51 52 53 54 Arkeen paluuta helpottaa hiukan se, että kaikki kevään tunnit ja velvollisuudet saa laittaa ylös nättiin kalenteriin. Sain tän joululahjaksi ja tää on aika ihana. Mulle kalenteria etsiessä tärkeää ulkonäön lisäksi on pystysarakkeet kellonajoilla. Yliopistossa kun jokainen viikko on erilainen, on pystysarakkeista mun helpompi hahmottaa missä kohtaa päivää mikäkin luento tai demo on. Tässä kalenterissa mua ihastuttaa nuo suloiset kuvat ja ihanan pastelliset värit. Väleistä löytyy myös tyhjiä sivuja muistiinpanoille. 

Suomen kaupoista ei liikaa kivoja kalentereita löydy - ainakaan jos multa kysytään. Jos oot nättiä kalenteria vailla, niin suosittelen Polkka Jamia. Polkka Jam on kotimainen yritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Yritykselle on tärkeää ekologisuus ja esimerkiksi kaikki paperituotteet on valmistettu kierrätyspaperista. Tän kalenterin hinta on alle 20 euroa, joten lompakkokaan ei kärsi liikaa. Tällaista yritystä ainakin mä haluan tukea!

Ihan ensi vuosia ajatellen, onko teillä heittää jotain kivoja yrityksiä, nettisivuja tai muita mistä löytää kivoja kalentereita? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3