tiistai 31. tammikuuta 2017

Tammikuun suosikit

30
Honor 7. Ostin uuden puhelimen tuossa vuoden viimeisinä päivinä ja se on nyt kerennyt noin kuukauden päivät olemaan mulla käytössä. Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen hankintaani! Tarkempaa postausta tulossa vielä tästä luurista ja mun käyttökokemuksista kuukauden yhteiselon jälkeen. 

31
Cubuksen alusvaatteet. Ostin aleista täydennystä mun alushousuvarastoon ja oon tykännyt hirveesti näistä Cubuksen alusvaatteista! Ne on niin pehmeitä ja mukavia päällä. Ja mikä parasta, Cubuksella on käsittääkseni aina alusvaatteet ota 3 maksa 2 -systeemillä, joten muutenkin jo sopuhintaisille alkkareille ei jää paljoa hintaa jäljelle. Itselläni muutamat näistä kuudesta sattui olemaan vielä alerekissä, joten sain 21 eurolla kuudet alkkarit, ei paha!

32
Spotifyn omat daily mixit. Tutustuin näihin vasta uuden kännykän myötä ja nää on pelastanut monta kertaa, kun oon kaivannut taustalle jonkun musan soimaan. Ite oon just sellanen et kuuntelen aina tiettyä genreä kerralla ja tässä juuri samantapainen musiikki on aina yhdistetty saman mixin alle. Ja tietenkin mixit on rakennettu sen perusteella, mitä just sä oot paljon kuunnellut aiemmin. Näitä mixejä tulee aina uusia ja kun alat kuunnella jotain tiettyä mixiä, niin se alkaa automaattisesti etsiä uusia kappaleita ja lisätä niitä listalle, ettei kuunneltava lopu heti kesken. Tosi kiva keksintö!

33
Karjalanpiirakat. Mun suuurta herkkua ja päätinkin tossa vuoden vaihteessa, että tänä vuonna aion opetella tekemään niitä itse. Onhan sentään Suomen 100v. juhlavuosi. Viime viikolla ryhdyinkin tuumasta toimeen ja tein ensimmäiset omat karjalanpiirakat. Ja tuli meinaan hyviä! Reilusti munavoita päälle ja nam. Eikä niistä tullut edes niin rumia, mitä odotin! Varmasti teen toisen satsin pian uudestaan. 

34
Aamutakki. Sain joulupukilta aamutakin ja oon koko tammikuun lähinnä miettinyt miten oon pystynyt aiemmin elään ilman sitä. Aamutakki on siis päällä iltaisin ja aamuisin ja välillä keskellä päivääkin. Se on niin ihanan lämmin ja pehmeä! Ihan paras.

35
Skam. Siis tää on jotain niin viihdyttävää, etten tajua. En muista koska oisin viimeks ollu johonkin sarjaan näin koukussa ja hullaantunut kuin Skamiin. Aloitin katsomaan tätä Yle Areenasta päivä ennen uutta vuotta eikä siinä mennyt kuin kolme päivää kun kaksi ekaa kautta oli katottu. Sitten meni hetki ja aloitin katsomaan uudestaan alusta. Kun sain toisen kerran kaksi kautta katottua, niin jäin kyttäämään milloin kolmas kausi ilmestyy Areenaan. Noh, reilu viikko sitten se tuli eikä siinä kauan mennyt, että sekin oli katsottu. Ainoa huono puoli sarjassa on se, että jaksoja on niin vähän ja ne on niin lyhyitä. Neljäs kausi on vissiin vasta tekeillä, joten hetken joutuu sitä vielä odottelemaan. Katsokaa ihmeessä, jos ette oo vielä katsonut! En osaa sanoo mikä tän hienous on, mutta Skamin jälkeen mikään sarja ei tunnu enää yhtä hohdokkaalta. Naureskelin Viljamille, että ehken oo saanut ite kokea tarpeeks teinielämää, niin elän sitä nyt jälkikäteen sit Skamin kautta :-D Plus tässä on muuten hyvät musiikit! Kaikki ei oo sellasta mitä ehkä kuuntelisin muuten, mutta sopii kyseisiin kohtauksiin ihan sairaan hyvin. Muutama biisi viime postauksessa on löytynyt juurikin Skam-soittolistalta.

Mitkä on teiän suosikkeja tammikuulta? Löytyykö kenties jotain samoja? :-)

2 kommenttia :

 1. Ihania suosikkeja! Skamin olen itekki todennu hyväksi, se on vain niin aito ja mahtava ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! :-) Skam on kyllä just sitä!! Pystyy hyvin samaistumaan hahmoihin, vaikka itse on teini-iän jo hetki sitten ohittanut :-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3