tiistai 7. helmikuuta 2017

Kivointa on...

20 21 22 23
... Opiskelukavereiden kanssa vietetty aika. Viime viikolla vietetty brunssi, eilinen satuteatteri ruotsinsuomalaisille lapsille ja tän päiväinen kahvihetki. Näistä hetkistä saan kiittää ruotsin kurssia ja sitä, että Nelli alkoi tuutoroimaan meitä. On ollut aika kivoja hetkiä nimittäin. 

... Kaverilta saadut vaatteet. Kaveri oli heittämässä säkillisen vaatteita meneen ja pääsin osingoille. Pussillinen vaatetta ja sen lisäks uudenveroiset jumppakengät sekä converset on nyt mun. Köyhälle opiskelijalle kelpas erittäin hyvin! 

... Jumppailu. Uudet pirtsakat jumppakengät sekä kehitys on nostanut entisestään motivaatiota liikkua. En ees muista milloin ois ollut viimeksi ikävää lähteä jumpalle, vaan tällä hetkellä siitä on tullut oikein mieluinen rutiini.

... Viikonloppuvieraat. Viikonloppuna mulla oli täällä yökyläilijöitä ja oli tosi kivaa. Niin kuin oon jo maininnut aiemmin, niin nautin suunnattomasti mun sukulaisten seurasta. Rentoa oleskelua, pizzaa, tv-ohjelmia, herkkuja, kirppiskierros, iltakävely, sauna. Just ihana viikonloppu. Kiitokset vielä Äitille kauniista tarjottimesta ja Mummulle neulekirjasta!

... Alkanut viikonloppu ja tulevat kivat jutut. Mulla alkoi tosiaan jo tänään viikonloppu! Huomenna tosin pitäisi raahautua vielä kirjastolle kandia väkertämään, mutta saapahan sitäkin eteenpäin. Torstaina lähdetäänkin heti aamupäivästä kohti Turkua ja Pikku Laskiaista. Viikonlopun sijainnista ei oo vielä tietoa, mutta oltiin missä oltiin, niin viikonlopusta tulee silti varmasti kiva.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3