perjantai 28. huhtikuuta 2017

Nopeat kuulumiset grillikuvien kera

DSC_1153 DSC_1161
Tällä viikolla mulla alkoi työt ja oonkin ollut joka päivä 15-23 taas Olkiluodon ydinvoimalassa hommissa. Olihan ekat päivät taas opiskelija-arkeen tottuneena tosi nihkeitä, mut viikon loppua kohden on alkanut helpottaa ja päivät kuluu nopeemmin. Tällä hetkellä oon ihan mukavissa hommissa laitoksen sisällä, mut ens viikolla joudunkin ulos pesemään ikkunoita, joten toivotaan hyviä kelejä :-D 

Töiden lisäks oon käynyt koulussa ja yrittänyt saada kouluhommia kasaan ja siks elämä on ollutkin aika kiireistä tässä. Huomenna vielä töihin ja sit onkin pitkä viikonloppu, kun on sunnuntai ja maanantai vapaa sekä niiden lisäks jouduin vielä tiistain ottamaan vapaaksi, kun on sen verran koulua silloin. Ollaan me keretty grillikausi avaamaan, kuten kuvista näkyy ja sen lisäks oon syönyt joka päivä vappumunkkeja, yhtenä päivänä jopa kaks :-D Nyt on Äitin tekemät munkit loppu, mutta kai se on vapun pyhinä jostain haettava lisää. Muuten vapulle ei juurikaan oo suunnitelmia, voi olla että raskaan työviikon jälkeen pysyttelen aika pitkälti neljän seinän sisällä ja otan iisiä! 

Nää oli tällaset nopeat moikat, nyt painelen tekemään eväät ja lähden töihin. Viikonloppuna yritän  sit saada jotain kunnollista postausta aikaiseksi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3