perjantai 19. toukokuuta 2017

5 x maittava välipala

 photo DSC_0907_zpspn0yjlbm.jpg
1. Jogurtti ja mysli. Mulla toimii tällainen yhdistelmä kuin Valion vaniljajogurtti ja Finaxin mysli. Finaxin myslejä löytyy muutamaa erilaista versiota ja esimerkiksi Bran Müslissa on sokeria 100 grammaa kohden vaivaiset 1,3 grammaa eikä tuoteselosteesta löydy mitään kummallisuuksia tai e-koodeja. Aika harvinaista ainakin mitä itse olen myslien ja granolien pakettien kylkiä tavannut. Tämän lisäksi oikein runsaan kokoinen pussi maksaa vain muutaman euron! Suuri suositus. 

 photo DSC_0840_zpsxirgn4kc.jpg
2. Smoothie. Mun tän hetken lempparismoothieen tarvitset:

1 banaani
1 kiivi
n. 100-150g mansikoita 
maustamatonta jogurttia

Nämä tietenkin vain blenderissä sekaisin ja nauttimaan raikkaasta välipalasta!

 photo DSC_1145_zpsl0ukpdqk.jpg
3. Hapankorppu. Kaikki tuntuu popsivan leivän korvikkeena erilaisia riisi- ja maissikakkuja, mutta mä liputan hapankorpun puolesta. Hapankorppu on kuitenkin 100% täysjyväruista ja paljon paljon parempaa maultaan kuin riisi- ja maissikakut! Näihin meinaa jäädä jopa himo. Nää on kiva kevyempi vaihtoehto vehnäleiville.

 photo DSC_1010_zpsk2m2fgd5.jpg
4. Hedelmä-jogurttikulho. Omenaa, päärynää, ananasta, viinirypäleitä - mistä hedelmistä vain tykkääkin - kulhoon paloiteltuna ja maustamatonta jogurttia päälle. Toimii! Omaks suosikiks maustamattomista jogurteista on valikoitunut Pohjolan Meijerin jogurtti, joita myydään (ainakin) Lidlissä. Purnukasta löytyy kätevä korkki ja on muihin vastaaviin verrattuna halvin ja sisältää vähiten sokeria. 

 photo DSC_0951_zpsewiu55pq.jpg
5. Murot. Murot on myös kivaa vaihtelua välipaloihin ja itse oon tykästynyt näihin Elovenan täysjyväkauramuroihin. Nämä ovat sieltä murojen terveellisemmästä päästä eivätkä sisällä esimerkiksi vehnää, mutta sokeria näistäkin löytyy ihan tarpeeksi.

Onko teillä heittää hyviä välipalaehdotuksia tai kenties mitä voisi ottaa töihin mukaan evääksi? :-) Smoothieohjeita, tuotevinkkejä ja muita vastaavia otetaan mielellään vastaan! 

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja niin ihanat kuvat! Hapankorput ovat toosi hyviä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti paljon, mahtava kuulla! ♥ :-)

      Poista

kiitos kaikista kommenteista ! (-: