tiistai 30. toukokuuta 2017

Toukokuun suosikit

 photo DSC_1337_zpsbpdphu1l.jpg Suojakuori. Monta kuukautta siinä meni ennen kuin sain aikaiseksi tilata suojakuoren puhelimeen. Hiukan liian myöhään, sillä just ennen kuoren saapumista puhelin tippui maahan niin, että näyttöön jäi ikäviä jälkiä. Noh, ei ne onneksi käyttöä haittaavia jälkiä ole ja nyt on kuori suojaamassa pahimmilta kolhuilta. Kuoren tilasin ebaysta.

 photo 18836166_10211059124327152_1713156787_o_zpsltdvfsow.jpg 
Viimeinen koulupäivä. Koulu loppui jo toukokuun alussa ja se loppui käsityön kokoavan kurssin demoon, missä ryhmissä toteutimme suunnittelemamme kohtaamispaikat. Yhdistimme voimamme yhden toisen ryhmän kanssa ja saimme valmiiksi upean kohtaamispaikan: meidän piknik-paku ja kaveriryhmän kahvikärry. Oli kyllä hauska lukuvuoden viimenen tunti ja taas iski pieni haikeus kun piti sanoo suurimmalle osalle koulukavereista heipat kesän ajaksi.

 photo DSC_1326_zpsy4nsixce.jpg
Lähes valmiit kouluhommat. Voi mitä itkua ja tuskaa sisälty tuon kaiuttimen tekemiseen, mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi! Ja siitä kuuluu äänikin, voitteko kuvitella. Myös monet muut rästihommat on saatu purkkiin, mutta yksi portfolio vielä kummittelee tekemättömien tehtävien listalla eikä motivaatioo sen tekemiseen meinaa löytyä enää millään.

 photo 18818194_10211059123447130_1251371296_o_zpsgqlsjzj8.jpg 
Vihreys. Siis tää kevät/kesä ilmesty tänne ihan hetkessä! Muutamassa yössä puihin ja puskiin tuli vihreät lehdet ja voi kuinka Raumakin kaunistuu hetkessä, kun se saa vähän vihreämpää ilmettä. Ainoa huono puoli tässä on se, ettei paljoa huvittaisi mennä joka päivä kahdeksaksi tunniksi ydinvoimalan seinien sisään, kun samaan aikaan ulkona on niin upeeta.

 photo DSC_1328_zpsmue79xrm.jpg Ostetut lentoliput ja matkasuunnittelu. Pääsen kuin pääsenkin elokuussa haaveilemalleni ulkomaanmatkalle ja tällä kertaa päämääränä on Slovenia! Ihastuin Sloveniaan totaalisesti netistä matkakohdetta etsiessäni enkä vois olla enempää innoissani. Viljamin kanssa päästään siis ihastelemaan alppeja, nauttimaan kirkkaista vesistä sekä tutustumaan maan pääkaupunkiin Ljubljanaan. Tulee varmasti huippu reissu ja nyt kuvien selailun sijaan saa oikeasti alkaa suunnittelemaan matkaa tarkemmin. Jeeeee!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: