maanantai 19. kesäkuuta 2017

5 x mielen päällä just nyt

 photo DSC_1625_zpsicfop6da.jpg  photo page3_zpsk5hanjyx.jpg  photo DSC_1634_zpssycme7nc.jpg
Teksti ei oikein meinaa sujua, mutta päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä on seuraavat: 

1) Viime viikolla kirjotettu jatkosoppari töihin, joka päättyy 14.7. eli neljän viikon päästä mulla alkaa kesäloma! Ja vielä seitsemän viikon mittainen sellainen, huhhuh, mitä luksusta. Mieli on jo niin kaikissa lomasuunnitelmissa, ettei meinais malttaa oottaa näitä muutamia viikkoja, mutta eiköhän tää tästä nopeasti mene. 

2) Viime viikonloppu, jolloin shoppasin itselleni kolme uutta hametta kesäksi (sekä yhden kivan bomberin alerekistä) sekä loikoilin rannalla ilta-auringossa ja lilluttelin varpaita merivedessä.

3) Juhannus. Koska töitä ei herunut, niin juhannus onkin täynnä kaikkea mukavampaa tekemistä. Torstaina pidetään revisiobileet työkavereiden kanssa (lähes) päättyneen vuosihuollon kunniaksi, perjantaina juhlitaan Viljamin isän viiskymppisiä ja sunnuntaina juhlittavana on 9 vuotta täyttävä kummityttöni. Lauantaille ei ole vielä mitään juhlia tiedossa, mutta eiköhän sillekin päivälle jotain kivaa tekemistä kehkeydy. 

4) Jäätelö. Se on nykyään joka päivä mielessä, koska...

5) Aurinko. Siis oon vaan niin innoissani koko ajan näistä upeista keleistä. On ollut ihan parasta päästä lähtemään ulos paljain käsivarsin. Nyt ennustukset näytti vähän huonoa tuleville päiville, mutta toivotaan, että se tästä taas iloksi muuttuu. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kaikista kommenteista ! (-: