tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kesäkuun suosikit

DSC_2315
Siskon tuomat kukat. Sisko on tässä kuussa kahdesti vieraillut Raumalla ja molemmilla kerroilla hän on tullut kimpun kanssa! Ensin sain ihania valkoisia neilikoita ja nyt juhannuksena nämä kauniit ruusut. Ihan parasta, kun on keittiön pöydällä kukkia maljakossa. 

DSC_2345
Dermosilin puhdistusmaito. Oon nyt puhdistanut tällä kasvot suihkussa ja tästä jää niin ihanan pehmeet kasvot! Ja meikitkin lähtee hyvin, ainakin multa, kun ei mitään yletöntä pakkelikerrosta ole. Muutenkin voin suositella Dermosilin tuotteita, joita on tullut paljon käytettyä. Niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan!

DSC_2364
Avonin hiusseerumi. Työkaveri teki kimppatilauksen Avonille, niin päätin testata tätä. En hoida hiuksia mitenkään erityisesti ja latvat onkin aika karseessa kunnossa. Tän öljyn pitäis ravita vahingoittuneita hiuksia ja ainakin muutaman käyttökerran jälkeen vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Tuoksuu hyvältä ja latvat tuntuvat seuraavana aamuna paljon sileämmiltä ja pehmoisemmilta.

DSC_2320
Juhlat. Kesäkuussa oon kerennyt juhlimaan siskon ylioppilaaksi pääsyä, kummitytön syntymäpäiviä, revision päättymistä työkavereiden kanssa sekä Viljamin isän viiskymppisiä. Juhlat kuuluu kesään ja kiva, että niitä on tähän kuuhun jo mahtunut monta. Tulevana viikonloppuna opiskelukaveri Nelli järkkää kesäjuhlat heidän mökillä, joten juhlinta jatkuu! Voi kun ois vielä hyvä ilma... :-)

DSC_2360
Avonin vartalosuihkeet. Siis nää makso alle kaks ja puol euroo per suihke! Käytännössä ei siis mitään. Ihanat tuoksut, joista kirsikkainen on nyt käytössä ja vaniljaisen vuoro on sitten syksymmällä. Ennen näitä mulla oli käytössä VS'n vartalosuihke, joka on ihan järkyttävän kokonen puteli, joten nää pienen kokonsa ansiosta on paljon mukavempia ottaa mukaan. Menee elokuun matkalla myös käsimatkatavaroihin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3