maanantai 24. heinäkuuta 2017

Eka viikko kesälomalla

DSC_2492 DSC_2702 page DSC_2524
Ekalla kesälomaviikolla oon... 

- Ollut appiukon 50v-synttärireissulla Vantaalla, missä yövyttiin tosi kivassa Clarion Hotellissa ihan lentokentän läheisyydesssä. Syötiin paljon ja hyvin sekä käytiin kisailemassa Megazonessa ja Prison Islandissa. Ekassa oonkin aiemmin käynyt ja jälkimmäinen oli mulle kiva uus tuttavuus! Tosi huippu viikonloppureissu oli kyllä. 

- Käynyt Tuurissa Jannan ja Äitin kanssa ostoksilla, vaikkei sieltä juuri mitään lähtenytkään matkaan. Kiva siellä silti aina joskus on käydä, viime kerrasta olikin jo useempi vuosi!

- Käynyt lavatansseissa kuuntelemassa Taikakuuta. Tykkään tanssimusiikista ja Taikakuu veti kyllä hyvät setit. Janna ja Jenni käytti mua välillä tanssimassa, kun omat taidot on sen verran heikot, ettei riviin uskaltanut mennä :-D Tanssiminen on kyllä niin kivaa! Täytyy kyllä harkita taas tanssikurssia ens vuodelle. 

DSC_2516 DSC_2679 DSC_2485
- Nauttinut kesäpäivästä Raumalla seurana Äiti, Mummu ja Kummitäti. Käytiin syömässä ja kahvittelemassa, jonka jälkeen mentiin katsomaan kesäteatteriesitys, joka oli siis Rauman iltanäyttelijöiden versio Vuonna '85 -teatterista. Sai kyllä nauraa ja ne biisit tietysti on ihan parhaita.

- Viettänyt upeen kesäisen päivän Tammerfesteilla. Tykkäsin kaikista esiintyjistä ja seura oli mitä mainioin. Esiintyjäkaartiin kuului jo pitkään must see -listalla ollut Pariisin Kevät, positiivinen yllättäjä Roope Salminen & Koirat, valloittava Vesala, manserockin kuningas Popeda, lapsuuden lemppari Dingo sekä illan huipennus Antti Tuisku. Bailattiin Lauran kanssa kuin viimeistä päivää ja oli kyllä huippu festaripäivä.

- Juhlinut rakkaan Mummun 70-vuotissynttäreitä sukulaisten ympäröimänä. 

Kaiken kaikkiaan on tullut elettyä ja tehtyä ihan hirveesti juttuja. Oon syönyt ihan päin pyllyä, näin jos terveellisyyden näkökulmasta katsotaan, mutta kai se on lomalla ihan ok. On ollut ihan sairaan kiva ensimmäinen viikko lomalla eikä nuo tulevatkaan viikot yhtään huonolta vaikuta! Mulla on sellanen tunne, et tästä kesästä tulee yks parhaista. 

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3