keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kesäjuhlia ja oreo-pirtelöö

kesäjuhlat
Oon viettäny aika kivoja päiviä tässä viime aikoina. Ja monta opiskelukaverii on tullut nähtyä! Perjantaina matkustin töiden jälkeen bussilla Turkuun ystävääni Taijaa katsomaan. Herkuteltiin burgereilla ja jälkkäriks nautin taivaallista Oreo-pirtelöö. Nautittiin kesäisestä Turusta ja kerettiin nähdä pikaisesti Severiäkin. 

Lauantaiaamuna Kalle tuli hakemaan mut ja lähdettiin ajelemaan kohti Nellin järjestämiä kesäjuhlia. Siis niin upee sää ja oli niin ihanaa olla mökillä kivojen ihmisten ympäröimänä, vaikken sieltä muita oikeastaan tuntenut kuin juuri nämä kaksi edellä mainittua ystävää. Hengailtiin laiturilla, pelailtiin juomapelejä, saunottiin, uitiin (mäkin kastoin talviturkin!!) ja ihailtiin auringonlaskua. Ihan parasta. 

Sunnuntaina mulle tulikin oikein kunnon sakki vieraita Raumalle, kun Äiti, Mummu ja kummitäti kahden muksunsa kanssa tulivat kylään. Kummitäti ja mun serkut viettivät täällä yhden yön ja Äiti ja Mummu kaksi. Herkuteltiin, kierreltiin Wanhassa Raumassa ja pelailtiin muksujen kanssa. Aika kiva viikon alotus. 

Nyt oonkin yksin kotona ja toisaalta sekin on ihan jees taas välillä. Viikonlopuks Viljami tulee tänne, vaikka oonkin kyllä koko viikonlopun töissä. Eiköhän sitä iltaisin voi kuitenkin jotain kivaa puuhailla. Aika hyvät fiilikset siis täällä ja vähiin alkaa käydä työpäivät. Reilun viikon päästä koittaa loma!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3