maanantai 31. heinäkuuta 2017

Pitsiviikko

DSC_2726 DSC_2737 page DSC_2735 DSC_2775 DSC_2787
Toinen lomaviikko lusittu. Raumalla vietetään aina heinäkuun viimeisellä viikolla pitsiviikkoa, jolloin kaupungilla on kaikkea ohjelmaa sekä paljon ihmisiä liikenteessä. Keskiviikkona käytiin Viljamin kanssa kiertelemässä kansainvälisillä markkinoilla sekä iltatorilla ja illalla nähtiin työkavereiden kanssa Amarillossa Caliente-illan merkeissä. Torstaiksi lähdinkin Turkuun festaroimaan DBTL-festareille siskon kanssa. Esiintyjinä oli Robin, J. Karjalainen, Jenni Vartiainen ja Apulanta eli oikein hyvä kattaus siis! Tosi kivat festarit ja alue oli kivasti tekonurmen päällä, missä oli tosi jees istuskella ja fiilistellä. Ja sattu meinaan hieno ilma, varmasti tän kesän toistaseks kuumin päivä! 

Festareiden jälkeen ajeltiin Raumalle, sillä perjantaina vietettiin pitsiviikon huipennusta eli mustan pitsin yötä. Perjantaina sää ei enää oikein suosinut, mutta käytiin hakemassa kertakäyttöset sadetakit niin hyvin pärjättiin! Mustan pitsin yönä on aina ilmaiskeikkoja Rauman Savilanpuistossa ja käytiinkin kuuntelemassa Elias Kaskista & Päivänsankareita, Matti Johannes Koivua sekä Ressua ja Jussia. Heti kun kuulin, että Elias Kaskinen bändeineen tulee mustan pitsin yöhön, niin tiesin, että sitä on mentävä katsomaan. Siinä on kyllä bändi, joka kolahtaa ja kovaa! Matti Johannekselta en tiedä kun yhen biisin, mutta se biisi on niin hyvä (Jos muutat mielesi), että pitihän se mennä kuuntelemaan. Illan kruunas Ressu ja Jussi ja kyllä tykkäsin! Tai kuka nyt ei tykkäis Ressun ja Neon2:n kaikista vanhoista klassikkohiteistä. Tosi kiva ilta, vaikka sää oli mitä oli.

Lauantaina tulin Jannan kyydillä Vesilahteen ja täällä oon nyt lomaillut pari päivää. Tällekin viikolle tekemistä riittää, kuten Puuhamaata, asuntomessuja ja häitä. Parasta! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3