lauantai 12. elokuuta 2017

Asuntomessuilla Mikkelissä

DSC_2870 DSC_2876 page2 DSC_2860 DSC_2856 DSC_2838 DSC_2842 page1 DSC_2886 DSC_2846 Meidän tyttöjen reissusta Mikkeliin on kulunut jo yli viikko, mutta päivät hujahtavat ohitse niin nopeaan, että nyt vasta kerkesin tulla vilauttamaan tänne muutamat kuvat asuntomessuilta. Asuntomessuista on tullut melkein jokakesäinen perinne enkä tänäkään kesänä halunnut jättää niitä välistä. Lauran ja Elisan kanssa otettiin siis auto alle ja lähdettiin Mikkeliin kahden päivän kesäreissulle.

Ensimmäisen päivän satoi läpeensä, joten käytiin vain syömässä sekä herkuttelemassa kehutuilla vohveleilla näkötornissa, jonka jälkeen lähdettiin kaupan kautta etsimään majapaikkaamme. Yövyimme Lakeisten rannan leirintäalueella, Saimaan rannalla pienessä mökissä. Vaikka keskiviikkoinen päivä olikin kovin sateinen, niin torstaiaamuna saimme nauttia auringonpaisteesta ja aamupalasta ulkona Saimaan rannalla. Aamupalan jälkeen suuntasimmekin sitten messualueelle, missä vierähti koko päivä. Onneksi päivä sattui olemaan ihanan aurinkoinen.

Messualue oli todella hienolla paikkaa ja monesta talosta oli upeat järvinäkymät Saimaalle. No, kyllähän niistä taloista löytyi terassi jos toinenkin (tai kolmas tai jopa neljäskin), mistä ihastella upeaa näköalaa. Yksikään talo ei kokonaisuutena noussut yli muiden, mutta lähes jokaisesta talosta löytyi jotain mielenkiintoista ja omaa silmää miellyttävää. Kyllähän sieltä taas lähti mukaan kassillinen taloesitteitä, joita on sitten tullut myöhemmin selailtua ja haaveiltua siitä omasta tulevaisuuden kodista. Ehkä mä saan vielä joskus sen hirsitalon, vaikkei se nyt ihan noin hulppea olisikaan, kuin tuo ensimmäisen kuvan malliesimerkki... :-)

2 kommenttia :

 1. Oi että, ihana kuulla että yövyitte Lakeisissa! ♥ Se on ihan meidän kesämökin lähellä ja paras jätskipaikka kesäisin! :-)
  https://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, hauska sattuma! Haluttiin vaan yöpyä jossakin Saimaan rannalla ja sitä kautta tuo paikka valikoitui :-) Varmasti hienolla paikkaa teillä mökki, jos siitä on yhtään samanlaiset maisemat kuin leirintäalueella oli!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3