perjantai 25. tammikuuta 2013

if you are what you say you are, then have no fear

 photo tammikuu814_zps5d862722.jpg photo tammikuu201316_zps408275c3.jpg photo tammikuu201317_zps745847e7.jpg jälleen päälle eksyi mukava neule. ja useiden yritysten jälkeen olen saanut uuden bannerin aikaseksi ! yritin koko ajan jotain liian hienoo ja sit loppujen lopuks tää simppeli miellyttikin silmää eniten. mitäs sanotte? onko just kivan simppeli vai jo liian? mietiskelen kyllä laittaisinko tohon reunaan vielä oman kuvan ja siihen päällimmäiset tiedot itestäni. en tiä, saa nähdä. 

apuaaaa. enää kaks normaalia koulupäivää jäljellä ! sen jälkeen on enää tentit, prelit ja yo't. sitten lukio on mun osalta yhtiä yo-juhlia vaille pulkassa. niin siis jos oletetaan, että se lakki sieltä tulee. ja tuleehan se. onhan se toisaalta maailman hienointa, mutta taas toisaalta vähän pelottavaa. nää viimeset kaks ja puol vuotta ollaan menty tutulla rutiinilla ja nyt kaikki onkin ihan auki. löytyykö täältä muita valmistuvia, jotka jo jännäilee mitä tuleva tuo tullessaan?

12 kommenttia :

 1. värjäsikkö noi kulmas jo? näyttää meinaan aika värittömiltä edelleen, jos oot värjänny?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kerran koittanu värjätä, mut pidin sitä väriä ihan liian vähän aikaa, koska pelkäsin, että jos niistä tulee liian tummat. no eihän ne saanu väriä juuri ollenkaan ja nyt en oo sen jälkeen saanu aikaseks yrittää uudestaan (-:

   Poista
  2. en oo sama anonyymi mutta mun mielestä sulle vois sopia tummat kulmat,vaikka sulla onkin vaaleet hiukset :)Tois kasvoihin eloa!

   Poista
  3. vihaan mun kulmia ja jotain muutosta niihin ois kyllä kiva saada (-: joten kiitos mielipiteestä, ehkäpä koitan muistaa kokeilla sitä värjäystä jo tässä joku päivä. katotaan mitä tulee !

   Poista
 2. Mihin aijot hakee nytte lukion jälkeen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luokanopettajan ammatti kiinnostaa, joten yliopistoon kasvatustiedettä lukemaan. en kuitenkaan vielä tiedä mihin kaupunkiin, vaihtoehtoina nyt mulla olis tampere, turku ja rauma (-:

   Poista
 3. heeeiii täällä kans jännätää tulevia kirjotuksia ja ens vuotta!! kolme ja puoli vuotta vierähtäny nii nopsakkaa, että huhhei! ei oo ees ehtiny miettii, mihi sitä meinais hakia.. :)

  http://kurkkaakulisseihin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on onneks noi hakujutut jo jonkin verran selvillä, mut kirjotukset kyllä jännittää tällä hetkellä älyttömästi ! toivotaan, että menee hyvin ja jos joku vuosi vaikka pääsis johonkin jatko-opiskeluihin (-: tsemppiä sulle kirjotuksiin ja tulevaisuuteen !

   Poista
  2. hehee, kiitos vain ja samoin sulleki! =) saan onnesta ammatin samalla, ni voi alkaa tekkee vaikka töitä heti !:)

   Poista
 4. Tääki laukku aivan ihana, mistä??:D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3