sunnuntai 27. tammikuuta 2013

random pics

 photo tammikuu651_zps5271c7eb.jpg photo tammikuu387_zpsaa51d773.jpg photo tammikuu807_zpsf38f38a8.jpg photo tammikuu756_zps165a7a76.jpg photo tammikuu809_zps4474ab37.jpg photo tammikuu803_zps653ccb82.jpg tulin nyt nopsaan postaileen kera random kuvien. viljami sai mut innostuun frendeistä viime syksynä - en oo siis sitä ennen koskaan kattonu niitä, voitteko kuvitella?! - ja mäpä innostuin siitä ja hankin viljamille joululahjaks ton dvd boxin, joka sisältää kaikki frendien tuokkarit. toi oli osaks myös mun porukoilta, etten maksanu sitä ihan kokonaan ite, mutta kumminkin. alotettiin kattoon niitä ihan alusta ja ollaan päästy nyt kakkostuokkariin. parhautta sanon mä. noille jutuille oikeesti nauraa ääneen, vaikken sitä yleensä tv-sarjojen tai elokuvien saralla tee ! tunnen itteni urpoks, kun hehkutan täällä sarjaa, jota muut on kattonu vuosikaudet sitten ja meikäläinen on nyt vasta löytäny tän hienouden :-D

tänään oon kerennyt jo käydä jennin kanssa hiihtämässä ja nyt kuivattelen tässä hiuksia. tänään ollaan vielä menossa viljamin perheen kanssa tampereelle leffaan kattoon sitä vuonna 85. en odota elokuvalta ihan hirveesti, mut kyllä se varmaan menee ihan hyvin näin sunnuntaina hyvän mielen elokuvana (-: 

nyt pitää todella mennä laittaan itteensä kuntoon, etten oo myöhässä, niin kuin mulle on vähän muodostunu tavaks tässä lähiaikoina. seeya !

6 kommenttia :

 1. ehkä ihanin kello ikinä tos ekas kuvas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, sanos muuta! harmikseni vain se on siskon omistuksessa )-:

   Poista
 2. eiii vähän sulonen toi kello!! :-D

  VastaaPoista
 3. frendit on parhautta! :) ostin tollasen saman setin vuos sitten ja sitä on pyöritetty jo monen monta kertaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3