tiistai 19. maaliskuuta 2013

it's a little bit funny, this feeling inside

 photo maaliskuu604_zps9e82d8bd.jpg  photo maaliskuu580_zps8975a425.jpg  photo blogiin7_zpsbfa1fc72.jpg  photo maaliskuu613_zps6a24e2e2.jpg  photo maaliskuu584_zps6ef11e6c.jpg  photo maaliskuu575_zps25d19318.jpg hehe, just viime postauksessa valitin kuinka en oo pitkään aikaan ostellu mitään, mut tosiaan tuli tossa viime viikolla parikin kertaa poikettua ideaparkissa, joten pari pikku ostosta tuli tehtyä. viime tiistaina olin serkun ja mummun kanssa käymässä parkissa, kun heillä oli ostoslistalla muutama juttu, joten lähin siis ihan vaan seuraks. no niin kuin jo siinä meikkipostauksessa totesinkin, niin oon kaipaillut tuommosta smoky eye -luomiväriä, missä siis ois juurikin tollasia harmaan sävyjä, mitä tuossa ylläolevassa. kävin siis ostamassa h&m'stä tuon, joka ei tosiaan ollut kuin sen viisi euroa. en voinut myöskään kääntää selkääni, kun ginassa oli vitosella tuommonen burgundyn värinen toppi, jonka materiaali on tosi ihanan tuntunen ! 

perjantaina kun lähdettiin viljamin kanssa kirjotuksista niin aikasin (ja meiän piti siis oottaa meiän kaveria, joka tuli kyydillä) niin mentiin käymään ideaparkissa pyörimässä. viljami kurkkas olisko sille stadiumissa uusia kesäkenkiä, mut hehe, sen sijasta meitsi löysikin itselleen kengät :-D noi oli jossain alekorissa, ainoot kolmeseiskat ja vaan kympin hintaan ! mun edellisistä kangaskengistä halkes pohjat, joten miksempä ois tohon hintaan ottanu uudet täks kesäks (-:

tänään ois viimenen päivä aikaa laskee matikkaa. no, laskimet ja maolit piti kuitenkin viedä tänään aamulla koululle tarkastutettavaks, joten se siitä. en tiä miten pystyn oleen tän koko päivän lukematta, kun tiiän et tosiaan huomenna mun pitäis osata kaikki. tänään siis tarvii vaan ottaa lunkisti ja luottaa, et kyl mä osaan. 

koska perjantaina suunnitelmissa on mennä juhlistamaan kirjotusten päättymistä, niin testasin tänään tota smoky -eyetä ja ylempänä olikin pientä kuvaa miltä näytti. pitää sitä vähän vielä hioo, mutta musta siitä tuli ihan kiva. ei mikään liian tumma. jeps, mut tässä kai kaikki tältä päivää. tsemppiä vielä kaikille tälle viimeselle kirjotusviikolle ! (-:

2 kommenttia :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3