sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

muutama lemppari

muutama blogi, jota voin ilolla suositella. blogeihin kuvaa klikkaamalla ! 
 photo blogiin1_zpsc9873a0d.jpg mainitsinkin tän jo jossain aikasemmassa postauksessa mun lemppariblogiks. noi kuvat on jotain parhautta !! ja krista on niin söpökin ja mahtava tyyli.

 photo blogiin3_zps087a6cca.jpg annikalla on aina niin kauniita kuvia ja kuvankaunis on tyttö itsekin! asut ovat klassisia ja tyylikkäitä, eikä blogista löydy yhtään huonolaatusta kuvaa.

 photo blogiin6_zpsba55f449.jpg
helmillä on hauska tapa kirjottaa ja tyttö vaikuttaa ihanalla tavalla höpsöltä! kuvat on lämpimän sävyisiä ja jotenkin kivan huolettomia. helmin blogista oon myös tehnyt kivoja musalöytöjä!

 photo blogiin2_zps614bf2b5.jpg
suvin blogista löytää toinen toistaan mahtavampia otoksia. kuvat on ihan henkeäsalpaavan upeita (suosittelen tsekkaamaan mexico-postaukset !!) ja suvin blogia voisi seurata myös ihan vaan senkin takia, että tämä nainen omistaa maailman suloisimman lemmikkieläimen! suvilla on myös erittäin mielenkiintoisia mielipidetekstejä ja uusi ura vloggaajana näyttää sopivan suville mainiosti !

 photo blogiin4_zps975b0ade.jpg
marian blogi on yksi harvoista, joista jaksan aina lukea myös tekstit! maria kirjottaa jotenkin tosi kauniisti. ei tylsästi, muttei myöskään liian taiteellisesti, sillä silloin meitsi ei ymmärtäis mitään. vaikka kuvat ei aina olekaan parasta laatua, niissä silti tiivistyy jonkinlainen tunnelma, mikä tekee niistä tosi hienoja. voisin sanoa tähän saman kuin helmin kohdalla; lämpimiä ja huolettomia kuvia.

 photo blogiin_zpsc2aa6369.jpg
noi kuvat !! ne on niin hyvälaatuisia ja hienosti muokattuja. voisin kattella noita ruoka- ja aamupala kuvia vaikka joka postauksessa :-D ida-emilian blogi täyttyy arkipäivän kuvista, joita on ihana katsella.

 photo blogiin5_zpsfeb28418.jpg
tässä blogissa on myöskin hienoja kuvia, joiden muokkaus on kyllä priimaa! ainoa huono puoli on se, että roosa päivittää niin harvoin )-: harvinaista herkkua.

näiden lisäksi varsinkin kaikkien tuttujen blogit kuuluu aikalailla lemppareihin (-: ja onhan näiden lisäksi myös paljonpaljon muita ihania blogeja ! raja piti kuitenkin johonkin vetää :-D löytyykö samoja lemppareita? näillä blogeilla on aika paljon jo lukijoita, mutta sattuiko jollekin löytymään uusia tuttavuuksia? mulle saa myös tehdä blogivinkkauksia !

10 kommenttia :

 1. Noi vaikuttaa kaikki blogit tosi kivoilta. Mutta sun blogi on kyllä kans tosi ihana <3 Kivoja kuvia ja blogis sisältö on muutenki kivaa (:


  tossa mun blogi: tonttuikkunassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. ohops, miten oikein olet tiesi tänne löytänyt? :o mutta suuri kiitos sulle kun pidät niin ihanaa blogia ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitos itsellesi ♥ ja miten sinäkin olet tänne löytänyt? (--:

   Poista
  2. tutkiskelin blogin tilastoita, niin sieltä löyty sun blogi, josta oli tullut kävijöitä mulle :--)

   Poista
 4. oih huomasin tän vasta nyt, mutta kiitoksia paljon, oot ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äh, itse olet ihana ja blogisi myös ! kiitos sulle ♥

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3