sunnuntai 19. toukokuuta 2013

i break through to get to you

 photo toukokuu509_zps05afbe26.jpg photo toukokuu530_zpsb51489a4.jpg photo toukokuu518_zpsab63b4a8.jpg photo toukokuu512_zpsf3d4d683.jpg photo toukokuu528_zps93754e4b.jpg photo toukokuu501_zps0c6c6f11.jpg viime viikolla lenkkeillessä oli tosi kaunis ilma ja ilta-aurinko paisto niin kauniisti, et mun oli lenkin jälkeen pakko palata vielä autolla takasin tienvarteen kamera kainalossa. kuvia tuli aika paljon, joten voi olla et laitan näitä viä jossain vaiheessa lisää, mutta tässä nyt osa otoksista (-: 

musta muuten tulee ylioppilas! kävin hakemassa koululta tulokset ja tulokset oli niitä, joita toivoinkin (-: mun todistus tänä keväänä näyttää siis tältä: lyhyt matikka E, äidinkieli M, psykologia M, pitkä englanti C ja keskipitkä ruotsi C. eihän noi mitään älliä oo, mut semmosia tuloksia mitä lähdin hakemaan ja oon niistä ylpee! lakki siis painetaan päähän ensimmäinen päivä, joten sitä odotellessa! 

kiva muuten, että siihen edelliseen postaukseen tuli teiltä kommentteja! siitä tulee aina niin hyvä mieli, kun joku jaksaa sen verran uhrata aikaansa, että kommentoi jotain (-: saatan joskus täällä jotain urheiluun liittyvää höpöttää, mutta älkää huoliko, ei tästä mitään treeniblogia sais tekemälläkään! semmonen tilapäivitys tähän, että eilen jaksoin juosta jo 2,5 km ja kiristin jopa hieman tahtiakin! pientä edistystä (-: 

eilen tuli muuten euroviisut ja ajattelin tehdä jo melkeinpä perinteeksi muodostuneella tavalla postausta mun omista lemppareista. niistä postausta ehkäpä jo tänään tai sitten huomenna! 

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. juu, kyllä mäkin niihin ihan tyytyväinen oon! (-:

   Poista
 2. Toivottavasti mäkin sit joskus pääsen tommosiin tuloksiin, en kyllä ihan usko koska lukio on menny niin perseelleen :D Mutta olisko sulla jotain vinkkejä antaa yo-kirjotuksiin? Kauanko luit noihin ja millätavallla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alotin lukeen ehkä noin kuukausi ennen kirjotuksia ja koitin lukee vähän joka päivä. psykasta kirjotin omia muistiinpanoja, matikkaa vaan laskin ja laskin. matikan lukemiseen on hyvä semmonen ohjelma kuin mafynet, jonka saa koneelle ladattua! se antaa tehtäviä ja kertoo sitten oikeet vastaukset (-: kieliä oppi parhaiten tekemällä monen monia vanhoja yo-vihkoja ja sitten kattelemalla oikeita vastauksia. riippuu niin yksilöstä, mikä on paras tapa oppia mut ittelle parhain on se, että saa ite kirjotella muistiinpanoja / ajatuskarttoja / sanoja muistiin jne. kannattaa kokeilla erilaisia opiskelutekniikoita nyt jo kursseilla, niin tietää sit miten oppii parhaiten kirjotuksiin lukiessa (-: tsemppiä lukioon ja tuleviin kirjotuksiin!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3