maanantai 16. joulukuuta 2013

pitkästä aikaa

 photo DSC_0339-tile_zps10643cf1.jpg voi että siitä on aikaa, kun oon viimeks tehny tällasen haasteen! kiitos siis anskumarialle haastamisesta (-: menin kuitenkin vähän sieltä mistä aita on matalin, sillä skippasin haasteensäännöistä 5/6. ainoo siis mitä tein, niin vastasin anskun laittamiin kyssäreihin ja niihinkin aika huonosti :-D en millään jaksanut ruveta keksimään faktoja tai haastamaan ketään, antakaa anteeksi. vanhoja haasteita löydätte kuitenkin tuolta sivusta otsikon tags alta, linkistä haasteet!

kiharat vai suorat hiukset? sekä että, ainoo vaan etten osaa tehä ittelleni kivoja kikkuroita )-: ja muutenkin pidän usein hiuksia kiinni, kun en tykkää niistä auki. 

asia, jota inhoat? typerät ihmiset.

makeat vai suolaiset herkut? kaikki herkut! ensin vähä makeaa, sit rupee tekee mieli suolasta ja sit taas makeaa (-;

lempivaatteesi? varmaankin mun kahdet farkut, jotka on molemmat ginan lisat! parhaat (-:

paras artisti ja hänen 2 ihaninta biisiään? äh, en millää tiedä mitään parasta artistia, koska ei sellasta mun kohdalla vaan oo. mut yks huippubändi on esim. pariisin kevät ja niiltä voisin sanoo vaikka kuinka monta hyvää, mut pistetään nyt imatrankoski ja kevät.


lempparisubisi? en oikee välitä subista, mut sillon ku käyn ni otan puolikkaan hunajakauran kalkkunalla. 


3 lausetta, jotka tekevät iloiseksi? liian vaikeita nää :-D en mä oikeesti tiedä!


kerros -vai omakotitalo? opiskeluaikana kerros, mut sit joskus ku on perhe ja rahaa niin omakotitalo!


lempivuodenaikasi? kaikissa on omat hyvät puolensa ja oon tosi onnellinen neljästä eri vuodenajasta! mut sanotaan nyt vaikka kesä ja alkusyksy.


merkkivaatteita vai kirpparilöytöjä? kirpparilöytöjä! harmi vaan, en tee niitä lähes koskaan.


mistä sait idean alkaa bloggaamaan? luin muiden blogeja ja valokuvaaminen kiinnosti. irc-galleriassa mun albumit ja päiväkirja oli täynnä kuvia, niin keksin sit ehkä vähän paremman paikan niiden jakamiselle (-:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3