tiistai 8. huhtikuuta 2014

that's because i'm happy

 photo DSC_0794_zpsf28c980f.jpg ♥ on aivan ihana tunne, kun oon ollut tänään vapaalla ja on ihan sunnuntaifiilis. sit tajuut, et jes huominenki on vielä vapaa. sen jälkeen meenki kaheks vaivaseks päiväks töihin ja sit onkin jälleen oikee viikonloppu! jopa lukeminen ja muistiinpanojen kirjottaminen tuntu tänään olevan ihan jees.

♥ poltin ittelleni uuden autolevyn sisältäen mun kaikki lemppari indiebiisit. auringon paiste, kuiva asfaltti ja indiepopitus. voin kertoo, et kyllä kelpaa ajella!

 photo DSC_0791_zps9a2be11c.jpg ♥ kuinka monet vuodet sitä on haaveillut omasta kodista ja vihdoin sitä voi jo ihan realistisesti suunnitella. me ollaan viljamin kanssa muuttamassa raumalle ens kesänä ja oon ihan innoissani, vaikka onhan se vähän pelottavakin ajatus. yks asia mikä mun mieltä helpottaa hirveesti: ollaan saatu yhteisymmärrys meidän tulevan kodin sisustuksen suhteen! ollaan monet sananharkat saatu siitä aikaseks ja nyt meillä on selkee yhteinen näkemys, millaselta haluttais meidän yhteisen kodin näyttävän (-: katotaan mitä tapahtuu, kun muutto on oikeesti käsillä, mut nyt on hyvä fiilis tästä!

♥ tänään postissa tuli nellyltä tilaamani mekot ja onneksi yks niistä oli melkeinpä täydellinen! häihin on siis mekko valittuna ja nyt ei muuta kun etsimään viljamille siihen mätsäävää paitaa ja mirriä (-;

 photo DSC_0792_zps9b564636.jpg ♥ vihdoin sain myös hieman kaipaamaani piristystä treenivaatetukseen! ostin nimittäin h&m'stä yhdet sika kivat treenihousut ja ei tarvitse edes tuntea syyllisyyttä rahan menosta, koska sain ne maksettua mukavasti lahjakortilla (-: vielä en ole päässyt testaamaan, mutta tänään pääsen! vielä jos tulevien synttäreiden varjolla saisin haalittua itelleni uuden treenipaidan ja vaikkapa juoksushortsit kesäksi, niin kelpaisi kyllä (-; 

♥ koska huominen on tosiaan vapaa, niin aion viettää tän illan hunajapaahdetun pähkinäsekoituksen kanssa katsoen tallennuksista melodifestivalia, joka tuli kyllä telkkarista jo ajat sitten. (jes, enää reilu kuukausi euroviisuihin!) kelpaaaaa. 

 photo DSC_0795_zps22cd472e.jpg

ihanaa viikonjatkoa kaikille ! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3