keskiviikko 21. toukokuuta 2014

awesome

 photo page6_zps2585a367.jpg
moiks! oon ollu nyt vähän näreellä päällä, vaikka päivän pitäis sinänsä olla täysin mahtava. tänään tuli nimittäin vakava-tulokset ja meitsi pääsi toiseen vaiheeseen! jesjes. kyllähän mä yhtä hymyä olinkin, mutta se päättyi samalla kun työpäiväkin päättyi. muhun iski nälkä (eikä mitään hyvää ruokaa), kuumuus, tylsyys ja kuoleman väsy. nyt istun yksin kotona koneella, vaikka pitäis tehä jotain kivaa hienojen uutisten kunniaksi. 

kauhea karkin himokin jälleen, mutta ehkä koitan pysyä kasassa. enää pari päivää perjantaihin. en tiä miten tässä itteensä juhlis, kun ei voi ees herkutella. noh, mutta pääasia et yks askel lähempänä unelmaa ollaan!! ihan super hienoo. nyt ei muuta kun miettiin hyviä vastauksia haastatteluja varten (-:

woopwoop! 

5 kommenttia :

 1. Jee mahtavaa, onneks olkoon ja tsemppiä soveltuvuuskokeisiin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon !! kaikki tsempit merkkaa mulle valtavasti (--:

   Poista
 2. Onneksi olkoon soveltuvuuskokeisiin pääsystä! Kutsu kävi myös mulle luokanopekoulutuksen toiseen vaiheeseen, jippii! :)

  Olin nyt toista kertaa VAKAVA-kokeessa, mutta viime vuonna en soveltuvuuskokeisiin asti yltänyt. Nyt oonkin ihan tärinässä siitä mitä tuo haastattelu voipi pitää sisällään... :D varmasti tuplasti jännempi kuin VAKAVA! Yhtään vinkkejä?

  http://seljapuunalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja onnittelut myös sulle ! (-: kannattaa miettiä niitä mahdollisia kysymyksiä jo valmiiksi esimerkiksi mikä oli sun lemppari artikkeli, miksi olisit hyvä opettaja, millainen on hyvä opettaja jne. miettiä mitä kannattaa vastata, muttei kuitenkaan ihan ulkoa opettella. luulisin, et kantsii olla oma itsensä, hymyillä paljon ja välttää suurta hämmästymistä, jos eteen tuleekin paha kyssäri. ne heittää yleensä aina jonkun vähän vaikeemman, mut siihen pitää vaan koittaa vastata jotain mitä mieleen tupsahtaa (-: positiivinen asenne ja mahdollisimman rento ote on kaiken a ja o! itehän en oo koskaan sisään päässy, mut mä kyl lähtisin näistä liikkeelle (-: tsempit tulevaan koitokseen!

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta, mukava kuulla jonkun soveltuvuuskokeisiin osallistuneen kokemuksia! Omana itsenäni ja positiivisella asenteella oon ajatellutkin kokeisiin meneväni, eiköhän se riittäne. :) Huomasin tosiaan sun vanhoja viime kesän blogitekstejä selaillessani, että olet luokanopettajakoulutuksen soveltuvuuskokeisiin jo kerran aikaisemmin yltänyt, unohdin näköjään ekassa viestissäni vaan mainita... :D Mutta kiva blogi sulla! Liityinkin jokin aika sitten blogisi lukijaksi. :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3