sunnuntai 18. toukokuuta 2014

outfit details

 photo DSC_0433ndashkopio_zpsb5edac50.jpg photo DSC_0458_zpse6f980fd.jpg photo DSC_0440ndashkopio_zps3e648f31.jpg photo DSC_0457_zps3096d324.jpg
eilen tuli kesä. perjantaina sai heilua vielä kaulahuivi kaulassa ja nyt on hiki, vaikkei olisi mitään päällä. miten tää voi olla ees mahdollista? no, mutta en valita. kelpaa mulle paremmin kuin hyvin. 

tänään käytiin kaverin kanssa tampereen muotikirppiksellä. harmikseni en löytänyt kuin yhden neuletakin, mutta sentään jotain. lisäks ostin mun lomoon lisää filmiä, josko sais aikaseks kuvata tänä kesänä ahkerasti! toi muotikirppis-homma on tosi kiva juttu, mut mun mielestä ois hyvä varata sille vieläkin suurempi tila kuin pakkahuone. joku iso messukeskus pikemminkin. taas oli niin ahdasta ja tungosta, ettei kääntyyn meinannut päästä. tuo on kuitenkin niin suosittu tapahtuma, että mun mielestä ideaa vois laajentaa ja kehittää viä lisää.

nyt alan henkisesti valmistautua huomiseen työpäivään. enää kaksi viikkoa jäljellä nykyisessä työpaikassani. viis kuukautta on hurahtanut ihan silmissä. huhhuh.

2 kommenttia :

 1. siis niin hassua tää sään muutos etten kestä :-D ei tosin haittaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanoppa muuta! perus suomen ilmasto. mut eipä haittaa ei ! (-;

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3