keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

more than happy

 photo DSC_0652_zps9a876cc6.jpg photo DSC_0653_zps6a788e49.jpg photo DSC_0656_zpsb1b06b1e.jpg ♥ viime viikolla loppui työt kesäleireillä. mahtava kuukausi jälleen takana! sain ton kuukauden aikana paljon ihanaa leiripostia lapsilta, joista muutama kirje yllä edustettuna (-: nyt saankin sitten lomailla koko loppu kesän!

♥ mä pääsin kouluun !!!! tää on ihan uskomatonta! jos joltakin on mennyt ohi, niin hain nyt toista kertaa luokanopettajaksi ja toinen kerta se toden sanoi (-: olen nyt sukuni ensimmäinen, joka on päässyt korkeakouluun! wuhuuuu ja ei muuta kun nokka kohti raumaa (-: 

♥ lauantaina vietettiin rakkaiden susannan & jounin häitä, joista varmasti kuvia tulossa myöhemmin!

♥ ylihuomenna ruisrock!!

♥ varattiin tänään kahen huipputytsyn kanssa matka barcelonaan! olin varma, et tästä vuodesta tulis ulkomaanmatkaton, mutta hupsista, niin siinä vaan kävi. en oo oikeen ees sisäistäny tätä tässä kaiken kiireen ja pähkäilyjen keskellä, mut enköhän viimestään ens viikolla selaa hulluna kuvia ja vinkkejä matkaa varten!

elikkä siis enemmän kuin hyvin pyyhkii ! ainoo mikä nakertaa mieltä on tää tylsistyttävä ulkoasu, joka saa varmasti huutia tässä lähiaikoina... älkää siis ihmetelkö jos täällä näyttää toisinaan hullunmyllyltä. ihanaa heinäkuun alkua kaikille ! ps. kertokaa mikä teitä ilostuttaa tällä hetkellä? (-: 

2 kommenttia :

 1. Aivan mahtavaa, hurjasti onnea korkeakouluun pääsystä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!! on tää aivan uskomaton tunne (--:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3