perjantai 18. heinäkuuta 2014

raumal

 photo IMG_2500-tile_zpsb92ac890.jpg käytiin tosiaan keskiviikkona raumalla ja itellä ei kameraa ollut ees mukana, mutta varastin siskon kamerasta nää muutamat fotot reissulta. asunnon tsekkaamisen lisäks pyörittiin vanhassa kaupungissa sekä käytiin kattoon yks tommonen ranta siinä lähistöllä. jossei muuta, niin on toi rauma ainakin nätti paikka! ainakin näin kesäsin.

nyt heinäkuussa aion vielä suunnitella paljon omaa kotia, suunnitella elokuussa koittavaa barcelonan matkaa ja alkaa jälleen aktiiviseksi bloggaajaksi. haluaisin myös käydä vielä uimassa, syödä paljon jäätelöä ja rentoutua niin paljon kuin mahdollista. haluaisin myös käydä asuntomessuilla, koska 1) en halua katkaista perinnettä vaivaisen kahden vuoden jälkeen 2) tää olisi paras hetki niille, koska oman kodin suunnittelu on käynnissä suuremmalla teholla kuin koskaan. muutosta johtuen reissu jiikylään taitaa olla vaakalaudalla, koska rahan menoa on nyt tiedossa muutenkin ihan tarpeeksi.

kokonaisuudessaan tää kesä vaan tuntuu menevän niin loistokkaasti, et pelkään millon tapahtuu jotain ikävää et kaikki musertuu. pessimistinä en voi luottaa tähän onneen. are you feeling happy? don't worry, it'll go away. niimpä. toivotaan ettei.

4 kommenttia :

  1. Muutatko ihan yksin asumaan Raumalle vai jonkun tutun kanssa? Olis kiva saada postausta sun tulevasta kämpästä! Ihana blogi sulla kyllä on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muutetaan siis poikaystävän kanssa yhteen, hän alkaa nimittäin opiskelemaan samassa koulussa (-: kämpästä tulee aivan varmasti postausta sitten kun saadaan kamat sinne ja asunto jonkin näköseen järjestykseen! kiitos paljon !! ♥

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3