tiistai 26. elokuuta 2014

kesä via instagram

en oo tehnyt ollenkaan ig'n kuvakoosteita kesän aikana, joten aattelin viä näin syksyn kynnyksellä kerrata kesän menneet tapahtumat instagramkuvien avustuksella! tältä näytti mun kesä 2014 :

 photo ig1_zps19b1f857.png
tää kuva on joskus toukokuussa otettu ennen salille lähtöä ja aikalailla noihin hetkiin mun liikkuminen onkin näiltä osin päättynyt. oon vaan maannu koko kesän ja syöny. näin syksyn tullen pitäis vissiin ottaa itteensä niskasta kiinni ja ruveta tekeen tälle ruholle jotakin. kun vaan löytäis sen motivaation taas jostain... 

 photo ig3_zps9a018eb7.png 
kesäkuun alussa käytiin viljamin kanssa jyväskylässä kylpyläreissulla. viikonloppu oli ihanan rentouttava töiden ja pääsykoerumban keskellä ja moisia hemmottelulomia ottais vastaan mieluusti useemminkin.
 
  photo ig4_zpse9e87e12.png 
täs mä istuskelen autossani raumalla oottaen pääsykoehaastattelua. onneks hiffasin ottaa läppärin messiin, koska sain päivän viimesen ajan ja jouduin ootteleen tuolla yksin semmoset viis tuntia.

 photo ig5_zps392f8356.png 
kesäkuussa kävin tsekkaamassa pikkusiskon fanittaman tanssibändin, hurman. tansseissa oli yllättävän hauskaa ja mieluusti tanssisin paritansseja useemminkin. olisin halunnut käydä tansseissa toisenkin kerran, mutta kesä jäi vähän lyhyeen. onneks näitä on talvenkin lävitse, joten ehkä lähden vielä joku kerta pikkusiskon matkaan!

 photo ig6_zpsf8b7cb83.png 
heinäkuun alussa oli vuorossa ruisrock, joka oli kyllä huippu reissu ja siitä kirjoittelinkin aiemmin tänne pitkät pätkät!

 photo ig7_zps15bd195e.png 
kesällä innostuin kaivamaan esiin rakkaan pleikkari ykkösen ja huikeet pelit. heti ensimmäisenä pelasin hugon läpi parilla istumisella. sinne se jäi kotikotiin, mut vähän tekis mieli viä jossain vaiheessa roudaa se tänne raumalle ja herätellä sitä nostalgiafiilistä, minkä noi pelit saa aikaan!
 photo ig8_zps383911a6.png 
kävin arboretumissa moikkaileen tommosia söpöjä sorsan poikasia! 
 photo ig9_zps484acd39.png
tein uintiennätykseni ja uin lähemmäs parikymmentä kertaa kesän aikana. viime kesinä kun se on aina jäänyt siihen yhteen kertaan. lämpimien helteiden seurauksena käytiin kavereitten kanssa harva se päivä pulikoimassa. 
 photo ig10_zps587c115a.png 
elokuu ja muutto ensimmäiseen omaan kotiin. ja vieläpä raumalle. apua!
 photo ig11_zpsac938126.png 
asianmukaista valmistautumista barcelonan matkaa varten. mun mielestä matkan suunnittelu ja oottaminen on jo puolet hauskuudesta, joten toteutin sitä innolla. 
 photo ig12_zpsc2a8a353.png 
puhelinkuvaa vielä helvetinkolusta.
 photo ig14_zps5a20e5a3.png
kesän päätti tyttöjen reissu barcelonaan. 
aika bueno kesä, sanoisinko. kesäkuu parasta mahdollista työtä ja sen jälkeen kaksi kuukautta lomaa. reissuja ja hauskoja kokemuksia. koulupaikka yliopistosta. itsenäistymistä ja uuteen totuttelua. 
kertokaa, mitkä on olleet teidän kesänne 2014 kohokohdat?
kai se on nyt tyydyttävä siihen ajatukseen, että kesä on ohi. 
ja mikä hurjinta, mulla alkaa huomenna koulu. 
aaaapua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3