torstai 21. elokuuta 2014

la sagrera

 photo DSC_0003_zps4b07c55b.jpg
norwegianilla lennettiin ja lennot meni ihan mukavasti. sää oli aurinkoinen ja säilyttiin suuremmilta ilmakuopilta. tykkään lentämisestä kovin, mutta kyllä tossa neljässä tunnissa oli istumista ihan riittämiin! en tajua, miten koskaan pystyisin istuskelemaan siellä vielä kolme kertaa pidemmän ajan... nukkuminen kun ei meinaa noissa penkeissä onnistua. no katsotaan, saanko koskaan edes kerättyä rahaa niin paljoa kasaan, että pääsisin eurooppaa pidemmälle :-D

 photo DSC_0018_zps0e41c96c.jpg  photo page2_zpsaa7ab8ce.jpg
yllä näkymä meidän hotellihuoneesta. tuolla pääasiassa talot oli aika raihnasen näkösiä, eikä siellä oikeen mitään luksuspytinkejä näkynyt. meillä oli kiva hotelli - hotel laumon - jossa oli siistit huoneet ja erittäin ystävällinen henkilökunta. käytiin jatkuvasti millon mitäkin kysymässä ja aina jaksoivat auttaa ja neuvoa parhaansa mukaan. hotelli sijaitsi noin viisi kilometriä keskustasta, mutta kaukaisempi sijainti ei haitannut, koska lähin metropysäkki löytyi muutaman sadan metrin päästä. 

 photo DSC_0020_zps1e652047.jpg  photo DSC_0043_zps2f783be0.jpg  photo DSC_0054_zps47daa6c3.jpg  photo DSC_0057_zpse6f8ac3b.jpg  photo page3_zps0a39aaaa.jpg  photo DSC_0060_zps69c958f2.jpg
la sagrera oli meidän "kotipysäkki" ja siitä pääsi helposti kulkemaan kahta eri linjaa keskustaan päin. metroilla oli tosi halpaa ja kätsyä kulkea, kunhan vähän otti etukäteen selvää paikallisesta metrokartasta. liput oli helppo ostaa metroasemilla sijaitsevista automaateista ja kahden päivän lippu rajattomalla käytöllä maksoi 14 euroa. 

metroliput on pelkkää pahvia, joten en suosittele sateen jälkeen jättämään sitä koko yöksi kosteaan laukkuun... siellä mä kuivailin hotellihuoneessa mun kosteeta lippua hiustenkuivaajalla. päivän mittaan se kerkesi kuivua taas toimivaksi, mutta aamusella jouduin ottamaan kertalipun koneen hylätessä yritykseni syöttää pehmennyt lipuke. eipä kertalippukaan ollut kuin sen reilu kaks euroa, joten menetys ei ollut suuri!

tässä ensimmäiset infot meidän barcan matkasta. kuvamatskua riittää, joten pysykää kuulolla seuraavaa postausta varten!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3