maanantai 8. syyskuuta 2014

wearing green

 photo DSC_0046_zps0631a63c.jpg  photo page_zpsba3e2bda.jpg  photo DSC_0081_zps89ec9a68.jpg  photo page2_zps1db1c24e.jpg photo DSC_0134_zps637a9733.jpg
käytiin jannan kanssa kuvailemassa, että saisin uutta, syksyisempää profiilikuvaa faceen sen kesäisen tilalle, mutta tuskin kelpuutan näistä yhtäkään. aattelin silti tulla jakamaan näitä tänne! kuvissa yksi mun barcelonan ostoksista, tuo vihreä paita nimittäin. ihastuin sen väriin ja mallikin on oikeen kiva! kaappi on täynnä erilaisia neuletakkeja ja -paitoja, mutta tämmöset kevyemmät yläosat on jääneet hankkimatta. onneks pääsin vähän korjaamaan tilannetta barcan matkalla (-:

koulussa pyyhkii oikeen makeasti, vaikka stressi meinaa jo nyt iskeä. ei tarvitse kuin nähdä ne tenttikirjat ja alkaa ahdistaa. taidan aika hätäseen käydä pyytämässä tuutoreilta niitä kurssien tiivistelmiä... ensimmäinen tentti kun häämöttää jo kuukauden päästä. 

elämä raumalla luistaa oikein hyvin, vielä kun saan viljamin houkuteltua kuvaileen mun kanssa wanhaan raumaan ja muihin siisteihin paikkoihin, niin oon tyytyväinen (-: 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3