torstai 16. lokakuuta 2014

and it was all yellow

 photo DSC_0047_zps8cac46a9.jpg photo DSC_0116_zps44ee3332.jpg photo DSC_0059_zps02192f44.jpg photo DSC_0051_zpsc68dabf1.jpg photo DSC_0104_zps71e1c85d.jpg
tässä hieman kuvailuja, jotka viljami juuri ja juuri suostui musta ottamaan kerran matkalla koulusta kotiin. koulusta puheen ollen, kirjoittelin just kuinka paljon meillä riittää tehtäviä, niin eräs herra professori päätti sit antaa vielä kaksi ryhmätyötä lisää viimeisen luennon kunniaksi (y) kuinka mukavaa. huomenna mulla on ensimmäisen kerran tänä syksynä perjantaina koulua, mutta onneksi se ei kestä kuin puoltoista tuntia ja sit pääsee viikonlopun viettoon! viikonloppuna en taaskaan aio uhrata koululle ajatustakaan, vaan nautin elämästä.

onneksi ollaan menossa täksi viikonlopuksi äitejä kattomaan, niin ei tarvi siivota ja tiskata koko viikonloppuna. alkuun tuo tiskaus ihan sujui, mut koko ajan täs huomaa kuinka kaikki kotihommat vaan tuntuu joka kerran jälkeen raskaammilta. paikat notkuu sinne kuulumattomista tavaroista, tiskivuori kasvaa kasvamistaan ja pyykit lojuu kylppärissä, kun ei jaksa käydä varaamassa pyykkitupaan vuoroa. on tämä omillaan asuminen rankkaa. 

nyt oottelen viljamia koulusta kotiin (kello on jo yli seittemän, mitä sää vielä koulussa teet?!) ja sit ruvetaan ehkä katsomaan himymin kasi kautta netflixistä. tosiaan ei olla katottu netflixii hetkeen, niin aateltiin lopettaa se ja säästää varojamme. sopimus päättyy huomenna ja huomattiin himymin uus kausi eilen. kiire tulee !!  

2 kommenttia :

 1. Voii kuinka ihania syksyisiä kuvia! Blogis vaikuttaa muutenkin tosi mahtavalta!

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo noi lehtikasat kyllä houkutteli oikeen kaivamaan kameran esiin! kiitos paljon !! (-:

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3