perjantai 24. lokakuuta 2014

niitä näitä

 photo DSC_0027_zps41141b4b.jpg  photo DSC_0006_zps58e4ef68.jpg  photo DSC_0017_zps882ff4e5.jpg  photo DSC_0018_zpsf7b917bb.jpg
muutama räpsy meikäläisen koulumatkalta. pitäis enemmänkin kuvailla tätä kapunkia, koska jossei tää rauma mitään muuta oo, niin on tää sentään nätti paikka. kävin näitä eilen kuvailemassa ja kuvailun lisäks sain mielestäni paljon aikaseksi yhteen päivään. ekahan olin koulussa puoli viiteen asti (kuvattiin kuviksessa animaatioa, joka oli tosi hauskaa! pistän sen videopätkän varmana tännekin, kunhan vaan saan sen käsiini :-D), jonka jälkeen kävin kaupassa, imuroin, pyyhin pölyt, tiskasin tiskit ja pesin pyykit. siinähän se ilta sitten menikin ja tän uurastuksen jälkeen tuntu oikeen mukavalta istahtaa sohvalle, sytyttää kynttilä ja katsoa ihollan rästiin jääneitä jaksoja. 

keskiviikkona meillä oli kostajaiset eli me fuksit päästiin kostamaan vanhemmille tieteenharjoittajille fuksiaisten aiheuttamat traumat. otettiin sit osaa vetämällä yhtä rastia. teemana oli maailman ympärysmatka ja meidän rasti oli venäjä. meidän rastilla pelattiin venäläistä rulettia, jossa sai spinneriä pyörittämällä arpoa itselleen shotin. se saattoi olla esimerkiksi suolavettä, veteen lantrattua etikkaa tai hyvällä säkällä luomuviinaa! juoman sai sit vetästä omalla valitsemallaan tyylillä ja kyllä siellä shotit juotiin milloin toisen pakaroiden ja milloin rintojen välistä. juomisen lisäks nähtiin hienoja tanssiesityksiä ja saatiin lahjoja sekä huomionosoituksia. täytyy sanoa, että oli huomattavasti hauskempaa olla tuomaristopuolella, kuin silloin kisaamassa! 

nyt taas viikonlopun viettoon. mun pitäis lukee ens viikon tenttiin, mut ehkä sitä kerkiää maanantainakin. oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3