tiistai 18. marraskuuta 2014

jouluvaloja

 photo DSC_0086_zps97356546.jpg  photo DSC_0099_zpse45fc3be.jpg  photo DSC_0087_zpsb8f28970.jpg
sanokaa, mitä sanotte , mut mä pistin jo joulutähden ikkunaan! jouluvalot on parhaita ja kynttilät. joulun odotus on korkeimmillaan: oon jo päättänyt millaiset joulukortit teen, joululahjat on olleet kovan mietinnän alla ja glögiä ja pipariakin on tullut kulutettua jonkin verran. sain äitiltä piparimuotteja ja -reseptin, niin kohta voi alkaa jo niitäkin leipomaan! joululauluja en oo viä kuunnellut yhtään ja se johtuu varmastikin kahdesta seikasta 1) koska vain elämää -biisit on niin hyviä, et kuuntelen vaan niitä jatkuvasti 2) toi toinen asukki ei oikein välitä joulurallatuksista ja oon saanut kuulla tuomioni niiden suhteen. 

meillä alkaa koko ajan olemaan lyhkäsempiä päiviä ja viikkoja koulussa, joten toivon et se edesauttais tän blogin elossa pitämistä. eniten ehkä ärsyttää se, et täällä ois monia kivoja paikkoja, joissa kuvailla, muttei ketään kuvaamassa. mun naamaa tulee siis näkymään täällä varmasti entistäkin vähemmän, onko se sit hyvä vai huono juttu, se on teidän päätettävissä. 

nyt taidan rentoutua blogien parissa ja sen jälkeen ehkäpä katsoa ekan jakson juuri alkaneesta devious maidsista! katsoiko joku sen maanantaina? miltä vaikutti? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3