sunnuntai 28. joulukuuta 2014

24: joululahjat

 photo DSC_0278_zpsea48e9f8.jpg kaksi koristetyynyä, jotka tulivat eri paketeista, mutta silti sattuivat mätsäämään lähes täydellisesti! nähtävästi oli tontut kuulolla, kun juttelin näkemyksestä karvatyyny + mustavalkoinen tyyny jonkin eläimen kuvalla. karvatyyny tuli kummitytöltä ja pöllötyyny taas äitiltä!

 photo DSC_0311_zpsa4b7820b.jpg
äitiltä toivomani uusin singstar sekä simpukkasuklaata, nammmm.

 photo DSC_0313_zps6fa4e2b3.jpg
mummulta mulle ja viljamille yhteiseksi lahjaksi torkkupeitto, joka muuten sattuu myös mätsäämään niihin koristetyynyihin!

 photo DSC_0283_zps1aba9568.jpg
viljamin siskolta saatiin uus lautapeli, joka osoittautui tosi hauskaksi, kun sitä jo aattona pelailtiin.
kummitädiltä sain toivomani jalallisen kakkuvadin.
äitiltä sain urheilukerraston, joka tarkoittaa sitä, ettei tarvitse enää ulkohousujen alle laittaa viljamin vanhoja rikkinäisiä pitkiä kalsareita! käyttöä siis varmasti tulee. 

 photo DSC_0295_zps150cdecc.jpg
pehmeitäkin paketteja sain. äitiltä lämpöinen huppari, pikkusiskolta huivi ja mummulta sekä anopilta sukkia. 

 photo DSC_0300_zps8673adf8.jpg
melkein yhtä varmaa kuin saada suklaata jouluna, on saada jokin kuvaa vastaava rasva/saippua/tuoksusetti. tänä vuonna niitä tuli kaksin kappalein, joista toinen oli enon perheeltä ja toinen viljamin äidiltä.  

 photo DSC_0290_zps07bca2f6.jpg
nämä kipposet olivat mun ja viljamin yhteisiä lahjoja, jotka molemmat tulivat viljamin sukulaisilta. jauhokippoa toivottiin jo tuparilahjaksikin ja nyt vihdoin saadaan jauhot pusseista parempaan säilöön!

 photo DSC_0303_zpse0b5a0f5.jpg
viljamin puolelta yhteisiä lahjoja oli vielä kynttilät, patavahti, s-lahjakortti ja leffalippuja.
anopilta sain vielä lahjakortin ikeaan!

luukku 24

sain taas aivan hirveästi ihania lahjoja! näiden lisäksi sain vielä mukavasti kahisevaakin, joten on mun täytynyt olla ihan superkiltti :-) suuret kiitokset vielä jokaiselle mua jouluna muistaneelle! tänä vuonna mun koko ikäni mittainen jouluperinne rikkoutui, kun vietettiin viljamin kanssa ensimmäinen yhteinen joulu. aaton olinkin siis viljamin perheen kanssa ja vaikka mukavaa olikin jyskytti takaraivossa tietty haikeus, että jääkö sitä nyt jostain paitsi. saa nähdä, millainen joulu on sitten ensi vuonna. nyt mielessä vain harmitus siitä, että joulu on ohi ja jo ihan kohta alkaa typerä arki. onneks on sentään uusi vuosi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3