sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7: toivelista

 photo joulutausta_zpsa9e32735.jpg luukku 7

yks mun toiveista olis tuo pöllö partylite -somiste. ihastuin siihen, kun selasin party liten kuvastoa ja se olis niin kiva! onneksi äiti jo lupas sen mulle jossakin vaiheessa ostaa, saa nähdä tuleeko joulupaketista vai saanko sen sitten joskus myöhemmin. 

meillä on viljamin äitin vanha imuri, joka on palvellut meitä tähän asti ihan hyvin. noh, se kuitenkin lahoo lahoamistaan ja kohta puoliin siinä alkaa olla enemmän teippiä kuin muovia. se on siis hajalla jo muutamastakin kohtaa, joten uusi imuri kelpaisi myös. tuo vihreä green cyclone ois pieni, kevyt, nätti eikä pahan hintanenkaan, joten sitä ollaan viljamin kanssa harkittu. musta tuntuu, ettei tämäkään kyllä vielä joulupaketista löydy, mutta katsotaan josko sen sit joulun jälkeen hankkis. 

oon pitkän aikaa halunnut omaa singstaria ja nyt kun tuo uusin ilmesty näin hyvin joulun alla, niin päätin pistää sen toivomuslistalle! onhan singstar aina hauskaa ajan vietettä ja sit kun sais tuon ekan levyn, niin sen jälkeen vois alkaa biisejä ostamaan lisää sieltä singstoresta. 

toivelistalla on myös jalallinen kakkuvati ja tuommoset suorakaiteen malliset ruokalautaset. niiden lisäks kaikennäköinen hömppä käy, kuten kynttilät, namut, lahjakortit, kotijutut jne. 

tässä olis mun toiveita pukille, jouluna sen sitten näkee, toteutuiko yksikään ;-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3