tiistai 13. tammikuuta 2015

monta rautaa tulessa

 photo DSC_0003_zpsd89d2dca.jpg  photo DSC_0005_zps5382b1b6.jpg  photo DSC_0017_zpsec7282b6.jpg  photo DSC_0013_zps9e486f8d.jpg Koulu on tosissaan alkanut, sillä hommaa riittää! Saatiin jo heti ensimmäisellä luennolla semmonen pikku ryhmätyöprojekti, joka pitäis saada helmikuuks tehtyä. Sen lisäks pistin hetkeks mun torkkupeitto-projektin sivummalle, sillä käsityöhönkin ois pari hommaa vielä tekemättä. Helmikuussa oottaa myös karttatentit, joihin pitäis opetella koko maailmasta valtioita, jokia, vuoria, vesistöjä, niemimaita ja muita alueita. Onneks karttojen opettelu on ollu aina mun vahvuus, joten toivotaan, et siitä selvitään kunnialla läpi! 

Elämä rullailee tässä eteenpäin omalla painollaan, eikä tässä mitään ihmeellistä ole tapahtunut (paitsi se, että päätin luopua blogissa pienistä kirjaimista ja alkaa kirjoittamaan niin kuin muutkin ihmiset, isoilla alkukirjaimilla. Hurjaa.). Täällä me elellään tavallista arkea tiskien, pyykkien ja ruuanlaiton keskellä, katsotaan yhdessä telkkaa ja mä toivoisin, että vois jo syödä karkkia, vaikka onkin vasta alkuviikko. Perusmeno siis. 

Otettiin muuten Viaplaysta se ilmainen kuukausi käyttöön. Löytyiskö teiltä suositeltavaa? Ite en mahdottoman paljoa löytänyt sieltä katsottavaa, mutta kyllä me Viljamin kanssa sieltä jo Piin elämä ja Lentsikat katottiin :-D Kuinka vaikeeta onkaan löytää mitään yhteistä katottavaa..... 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3