tiistai 24. helmikuuta 2015

my monday

Piiitkästä pitkästä aikaa päivä mun kanssa -postaus! Monta kertaa on pitänyt tämmönenkin väsätä, mutta siihen ryhtyessäni kuvia onkin kertynyt joku kaks koko päivältä. No nyt ihan extempore aloin kuvailla pitkin päivää ja kyllähän näitä sit tulikin tarpeeksi postausta varten. Tässä siis mun suht normi maanantai eli eilinen.

 photo DSC_0019_zps0r15tqqm.jpg
Yhdeksän aikoihin aamulla sain herätä valoon, joka tunki sisälle ikkunoista. Meillä on ikkunat itään päin ja saadaankin nauttia auringonnoususta aina kun se suvaitsee esiintyä. 

 photo DSC_0018_zpsgphrttff.jpg  photo DSC_0021_zpsilshjkdt.jpg
Koska ei ole kiire minnekään, jämähdetään sänkyyn lähes puoleksi tunniksi makoilemaan ja selailemaan kännyköitä. Milläs sitä aamu lähtis käyntiin paremmin kuin kännykän näpyttelyllä :-D

 photo DSC_0024_zps4qthgg9w.jpg
Aamiaiseksi kaurapuuroa ja ruissämpylöitä. Ei oo muuten tuo paljon mainostettu tarhurin marjakeitto läheskään niin hyvää kuin valion vastaava!

 photo DSC_0032_zpsm1bi1aom.jpg
Aamupalan jälkeen nopea itsensä laittaminen koulua varten ja sit sohvalle katsomaan yks jakso Frendejä. 

 photo DSC_0044_zpscpb8muvb.jpg  photo DSC_0042_zps6so5qxnp.jpg
Voisin mennä useemminkin yhteentoista kouluun. Päivän ainoa keissi koulussa on kahden ja puolen tunnin setti teknisiä käsitöitä. Vähän pelotti mitä tuleman pitää, mutta lopputunnista - opettajan sanoja mukaillen - sahailin vannesahalla jo kun ammattilainen :-D 

 photo DSC_0036_zpsxxljrp3b.jpg
Käsitöiden jälkeen käppäilin kotio vain hakeakseni kauppakasseja ja siitä matka jatkui kauppaan. Pitihän sitä näpätä kuva meidän kauniin vihertävässä hississä siinä samalla.  

 photo DSC_0052_zpspwhc23sr.jpg
Tää oli niitä päiviä, kun Viljami söi koululla ja mä sain vapauden tehdä mitä tahansa ruokaa! Koska Viljami on vannoutunut kalan vihaaja, niin otin tilaisuudesta kiinni ja tein pitkästä aikaa tonnikalakastiketta päivälliseksi. Ja ei että, kun oli hyvää! Ruokailun jälkeen vietinkin muutaman hetken täykkäreiden parissa sohvalla.  

 photo DSC_0056_zpsy3xgamr3.jpg
Sitten olikin hetki tehdä muutamat matikan kotitehtävät. Tähän kuvat loppuvat sillä alkoi olla jo niin pimeää, etten viittinyt enää kuvata. Kävimpä mä siinä illalla vielä bodybalancessa (yllättävän hauskaa vaikka oonkin aikamoinen köntys siellä) ja siitä suihkun kautta sohvalle kyttäämään vuoden Oscarit. 

Tämmönen oli mun maanantai. Aika monta tuntia sitä tulee istuttua telkkaria kattomassa ainakin tämän perusteella :-D Onneks on helmikuu, niin kai se on ihan ok. Ja kyllä tossa tv'n katselun ohessa tuli pestyä myös tiskejä ja pyykkejä, joten ei se ihan makoiluksi mennyt.

Mitä mieltä olitte tällasesta postauksesta näin pitkästä aikaa? Koittaisko näitä tehdä taas useammin kuin kerran vuodessa vai oliks ihan evvk? :-D Muutenkin postausehdotuksia saa heitellä ilmoille! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3