maanantai 9. helmikuuta 2015

viikonloppuna

 photo DSC_0024_zpsmu968qbn.jpg  photo DSC_0026_zpsfyagrbrm.jpg  photo DSC_0038_zps74lgcpbo.jpg  photo DSC_0036_zpsy0a6xgnq.jpg
Oltiin jälleen kokonaisen kuukauden jälkeen viikonloppu Tampereen suunnalla. Menoja oli paljon, mutta ei valittamista! Aikomuksena oli myös ottaa paljon kuvia, mutta eipä näitä nyt ihan hirveästi tullut (toi eka kuvakin on täältä meiltä, näkymä makkarin ikkunasta, ei uskois ton perusteella et asutaan tosi lähellä keskustaa) :-D Meillä oli Viljamin kanssa perjantaina vuosipäivä (jo 5 vuotta yhdessä, hurjaaa), mutta juhlittiin niitä jo torstaina käymällä syömässä täällä Raumalla yhdessä ravintolassa. Perjantaina pakattiinkin auto täyteen muuttolaatikoista ja muista tavaroista ja lähdettiin ajelemaan Tampereelle. Viljamin äidillä oli synttärit jo tammikuussa ja hän ehdottomasti halus juhlistaa niitä, joten mitenkä sitä voisi paremmin vuosipäivää viettää kuin anopin synttäreitä juhliessa :-D Ei siinä mitään, sillä anoppi olikin järkänny yllärin ja mentiin testaamaan Tampereen Room Escape! 

Room Escape oli hauska kokemus, vaikka siellä sai tuntea ittensä aika taliaivoks. Meitä oli siellä kuus, eikä siltikään onnistuttu pääsemään huoneesta ulos (sori paljastin, vaikka Viljamin äiti ja sisko vannotti, et mun pitäis huijata teitä, että muka selviydyttiin). Jos tää koko hommeli on sulle ihan outo juttu niin tästä pääset Room Escapen kotisivuille, jossa kerrotaan hieman tarkemmin! Suosittelen kyllä kaikille :-) 

Tän järkeilyn jälkeen käytiin syömässä Tampereen Miamissa, joka osottautui tosi kuivaks paikaks. Viimeksi kävin siellä kesällä ja silloin annokset oli runsaat ja erittäin maistuvat; nyt toi mun hamppariannos oli aika säälittävä eikä hyvän makuinenkaan (huom. noi ranskikset taustalla joutui ostamaan erikseen eli itse annokseen ei kuulunut kuin tuo yksinäinen hamppari!). Jälkkärille mentiin suosista Viljamin äidin luokse!

Lauantaina oli myös puuhaa, kun ensin oli serkun synttärit ja sen jälkeen illalla vielä luokkakokous! Hauska oli nähdä vanhoja tuttuja :-) Sunnuntaina hengailtiin mummulassa ja lähdettiin taas hyvissä ajoin ajelemaan takaisin Raumalle. Sorit tästä jäätävästä stoorista. Pointtina se, et olipas kiva viikonloppu. Nyt taas paluu arkeen. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3