lauantai 28. maaliskuuta 2015

festarivertailua

 photo festarit_zpsqlgc6tme.png
ruisrock
perjantai: ellie goulding
lauantai: apulanta, anssi kela, kasmir, olavi uusivirta
sunnuntai: of monsters and men


provinssi
keskiviikko: muse
torstai: kent, sam smith, olavi uusivirta
perjantai: pariisin kevät
lauantai: kasmir, apulanta


flow
florence + the machine


ilosaari
perjantai: olavi uusivirta
lauantai: bastille, charli xcx, placebo, pariisin kevät
sunnuntai: apulanta, kasmir


tammerfest
keskiviikko: robin
perjantai: apulanta
lauantai: kasmir

suomipop
torstai: apulanta
perjantai: anssi kela


Kaiken kaikkiaan oon tosi pettynyt tän vuoden festaritarjontaan. Listasin tohon ylös eri festareilta mua  kiinnostavia esiintyjiä. Mustasin vielä ne ketä kaikista eniten haluaisin nähdä (mutta en mustannut samoja artisteja moneen kertaan). Miten sattuukaan, että suurimmaksi osaksi kaikki mielenkiintoiset nähtävät on ripoteltu eri festareille ja vieläpä eri päiville. 

Ruisrockilta ootin paljon, koska viime vuoden kattaus oli niin huippu. Noh, samaa ei todellakaan voi sanoa tästä vuodesta. Eipä myöskään Provinssi, Flow tai Ilosaarikaan onnistunut mua vakuuttamaan. Tammerfesteilta ja Suomipopeilta löytyy hyviä kotimaisia, mutta nekin hajautettu eri päiville ja eipä noi kaupunkifestarit muutenkaan oo mun mieleen. Lisäks Tampere ois siitä tylsä, koska pitäähän festareihin nyt kuulua se automatka, millon luukutetaan artisteja, jota ollaan menossa kattoon. 

Aiempina kesinä oon tosiaan ollu Ruisrockissa, Suomipopeilla sekä Weekendeillä, joista viimeisin on muuttunut ensimmäisestä vuodestansa niin paljon, ettei mulla ole sinne enää menemistä. Tunnun olevan vähän semmone  väliinputoaja, kun ei kiinnosta Calvin Harrisit ja Pharrel Williamsit, mut sit kuitenkin esim Flow'ssa ja Porijazzeilla on jo liian kummallisia esiintyjiä, joista en oo kuullutkaan. 

En tiä mitä pitäis tehdä. Viettää festariton kesä vai koittaa vain valita näistä vähiten kehno. Mihin festareille te ootte suuntaamassa? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3