tiistai 10. maaliskuuta 2015

let the sun shine

 photo DSC_0044_zpsx5jxrxuf.jpg photo DSC_0043_zpshsjfunva.jpg photo DSC_0083_zpslzsx3ncd.jpg photo DSC_0036_zps0eeary6q.jpg photo DSC_0120_zps3bo1ptgm.jpg photo DSC_0119_zpslxom2ly0.jpg photo DSC_0126_zpsq5krks0o.jpg photo DSC_0128_zpsmc5lbs2x.jpg photo DSC_0099_zps1e1mj722.jpg photo DSC_0041_zps75n8iiux.jpg
Mulla on ollut kiva viikonloppu ja viikonalku. Viikonloppuna oltiin jälleen Tampereen suunnilla, kun on oltiin lupauduttu koiravahdeiksi. Oltiin me aina silloin tällöin koiran kaverina, mut käytiin me siinä samalla vähän muutakin puuhailemassa. Käytiin esimerkiks jo kolmantena peräkkäisenä viikonloppuna leffassa: kaksi viikkoa sitten katsottiin se Imitation Game, hiihtolomaviikolla kävin kummitytön kanssa katsomassa uusimman Risto Räppääjän ja nyt sit vuorossa oli juuri ensi-iltaan tullut American Sniper. Ja oli hyvä! Tykkäsin kyllä, vaikka tuntui, että koko leffan ajan sai olla sydän kurkussa ja leffan jälkeen oli tosi raskas olo. Leffan jälkeen käytiin vielä lauantaisaunassa ja haettiin pizzaa iltapalaksi :-)

Sunnuntaina tultiin taas jo ajoissa Raumalle ja kuinka mukavaa olikaan, kun Tampereella viikonloppu oli ollut harmaa ja sateinen, niin täällä paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, kaikkialla oli kuivaa ja auton mittari näytti +11 astetta! Kyllä kelpas. Eilen oli myös ihan törkeen hieno ilma, minkä kunniaks korkkasin mun uudet lenksut, kaivettiin pyörät varastosta esille ja kävin ostamassa myös rairuohoa. Eilen tuli nautittua säästä täysin rinnoin, sillä käytiin ensin kävelyllä ruokakaupassa, ruoan jälkeen käytiin pyöräilemässä keskustassa sekä Vanhassa Raumassa ja vielä illalla, kun Viljami meni sählyyn, niin päätin ottaa ilon irti auringonlaskusta ja käppäilin semmosen tunnin verran ties missä. Onneksi näin, sillä tänään siellä jo taas sataa. Onneks sentään vettä, eikä lunta.

Aloitin tässä tapojeni vastaisesti lukea ihan oikeaa kirjaa! Oon tuon kirjan mummulta lainannut varmaan kaksi vuotta sitten tarkoituksena lukea se, mutta nyt sitten vasta sain aikaiseksi aloittaa. Kirja on siis Torey Haydenin Hiljaisuuden lapset ja oon nyt ehkä satasen sivua lueskellut. Tykkään Torey Haydenin kirjoista (ok, oonko ehkä yhen lukenu mut silti) ja toi on kans tosi mielenkiintonen. Ja tällä kertaa aion saada sen myös päätökseen, että voin joskus palauttaakin sen :-D 

Tulipas tekstiä. No ,joskus näinkin. Mukavaa viikonjatkoa!

2 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Joku kehtas väittää, et ens viikolla mentäis taas kylmempään päin, mutta toivon todella, että ovat väärässä! Kevät on niin ihanaa aikaa :-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3