torstai 19. maaliskuuta 2015

meidän keittiössä

 photo DSC_0055_zpsnldfiv3k.jpg Vihdosta viimein alan tykittää asuntopostauksia! Tai no tykittää ja tykittää, ei mitää hajuu viä seuraavasta postauksesta, mutta kyllä ne sieltä tulee! Hitaasti, mutta varmasti :-D Nämäkin kuvat oon ottanut jo jokin aika sitten, enkä eka aatellut niitä näin postata, mutta menkööt. Alkuperäsenä ajatuksena oli siis laittaa ensin kokonaislaatusta kuvaa meidän kämpästä ja sit ehkä siirtyä yksityiskohtiin, mutta koska muita kuvia ei vielä ole, niin laitampa nyt nämä ja katotaan loppuja sit joskus.

 photo DSC_0059_zpssjssnyuo.jpg  photo DSC_0063_zpseb11ezyq.jpg  photo DSC_0065_zpsvkj5litv.jpg  photo DSC_0067_zpsnzakkedi.jpg  photo DSC_0057_zpsgf6bru3z.jpg Keittiö sijaitsee meidän asunnon "perällä." Meillä on avokeittiö, mutta se jää tuommoseen nurkkaan niin, että se on selkeästi erotettavissa omaksi alueekseen, mikä on ihan kiva. Meidän keittiössä ei oo mitään varsinaista vikaa, itse vain kaipaisin kaappitilaa hieman enemmän. Silloin ei tarvitsisi puurohiutaleiden ja myslipakettien seilata ympäri keittiön tasoja... Plussaa on nätit kaapit, kiertoilmauuni ja keraaminen liesi, mikrolle tarkoitettu paikka (mikro vei edellisessä asunnossa nimittäin ihan tuhottomasti tilaa työtasolla) ja kauniit puiset työpinnat.

 photo DSC_0075_zpsdtztptgu.jpg  photo DSC_0077_zpsk9nnwsqx.jpg  photo DSC_0073_zps8fd3oogd.jpg Meidän kettiötä vastapäätä löytyy meidän ruokailupöytä, joka on käytännössä olohuoneen puolella. Pöydän takaa löytyy käynti meidän parvekkeelle. 

Sorit, että varsinkin tuo kokonaiskuva keittiöstä on vähän kökkö, mutta eiköhän siitä jotain selvää saa. Myöhemmissä postauksissa todennäkösesti näkyy sitten selkeämmin keittiön sijainti muuhun asuntoon nähden. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tästä pääset vielä vertaamaan millaselta meidän keittiö näytti edellisessä kämpässä noin puoli vuotta sitten. Vaikkei sekään keittiö pahimmasta päästä ollut, niin kyllä omasta mielestä ainakin parannusta on havaittavissa! Yksi asia mikä harmittaa nykyisessä keittiössä on se, ettei täällä ole paikkaa sille mun ihanalle ikean tankosysteemille, mikä vanhan kämpän postauksissa näkyy. Nyt se makaa varaston nurkassa, mutta toivottavasti se pääsee vielä joskus näytille. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3