maanantai 16. maaliskuuta 2015

tukka läks

 photo DSC_0135_zpsubeiwgvx.jpg photo DSC_0134_zpsm79hykqm.jpg photo DSC_0231_zpspgmqoqoh.jpg photo DSC_0137_zpsqmancon6.jpg photo DSC_0149_zpsasyoxvdm.jpg photo DSC_0138_zps5yq7gzwn.jpg photo DSC_0139_zpsm8a5eixf.jpg
Perjantaina tein jotain huisia. Nimittäin istuin muutaman vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa oikeen kampaajan penkille. Ja jos sitä kerran kolmeen vuoteen käy kampaajalla, niin kyllä sillon pitää kai vähän räväyttääkin. Ja sen mä mielestäni tein. Pituutta lähti nimittäin semmoset lähemmäs parikytä senttiä ja nykyään oon polkkatukkanen tytteli! Jänskättihän se vähän, mutta se vanha reuhka alkoi jo muistuttaa enemmän jotain kuollutta eläintä, kuin hiuksia, joten oon tosi tyytyväinen tähän muutokseen! Ennen tuli pidettyä tukkaa kiinni suurimman osan ajasta, mutta nyt tulee varmasti pidettyä tukkaa paljon auki, kun ei sitä meinaa saada kiinnikään :-D Tosi virkistävää, eikä tälle tempaukselle ois voinu olla parempaa ajankohtaa kuin orastava kevät ja tuleva kesä. 

Käytiimpä lauantaina Puuvillassa ja sain kaksi asiaa ruksittua mun aiemmin postaamaltani ostoslistalta yli. Löysin nimittäin itselleni etsimäni kimonon sekä uudet arskat. Kimono on Seppälästä ja maksoi 20 euroa. Tykkään, että se on kuvioitu, mutta mustavalkoisuus taas hieman helpottaa yhdistämismahdollisuuksia muihin vaatteisiin. Arskat on Lindexistä ja maksoivat 8 euroa. Näiden lisäksi ostin yhden kaivatun ostoksen, jota ei listassa ollut. Ihan tuommoinen musta pitkä t-paita H&M'stä, joka menee kivasti legginsien kaverina joko kotosalla tai vaikkapa neuleen alla. Eikä maksanut kuin alle kympin. 

Ja kun ostoksista on puhe, ei ole syytä unohtaa niistä ehkä herkullisinta: nimittäin Ben & Jerrysin uutuutta. Oikeesti mun rukouksiin on vastattu. Jäätelö mikä maistuu pullalta. Oli pakko ostaa heti kun kuulin. Ja oli meinaan hyvää.

Terveisin polkkatukkainen pullahiiri. 

2 kommenttia :

 1. Näyttävätpä hiukset ja ostokset ja jäde hyviltä! <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon !! ♥ Itsekin oon tyytyväinen niistä jokaiseen ;-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3