sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

eilen & tänään

 photo DSC_0521_zpsqij8anq4.jpg photo DSC_0516_zpsu9fbet0e.jpg
Eilen vietettiin lauantaita synttärikahvittelujen merkeissä, jolloin herkuttelun ja juttelun lomassa käytiin myös kävelylenkillä Äyhönjärven maisemissa. Oli tosi mukava päivä ja sain päivän sankarina kukkia ja vähän kahisevaakin. Eikä muuten tarvitse enää leikata kakkua juustohöylällä, kun mummu toi myös kakkulapion lahjana! 

Janna toi mukanaan myös vanhan Iphonensa, jonka otin nyt käyttöön. Akkuhan siitä tosiaan hujahtaa hetkessä tyhjäksi, mutta muuten oon ollut innoissani. Pistin jo parit kuoretkin tilaukseen! Otin myös ilon irti siitä, että kännykässä on tilaa sovelluksille, joten latasin oitis QuizTaiston, että pääsen pitkästä aikaa pelailemaan kännykällä :-D 

 photo DSC_0535_zpsgj5qedl0.jpg photo DSC_0528_zpseqchws9v.jpg photo page_zpssgsq6pte.jpg
Tän päivän oonkin viettänyt sohvan nurkassa. Eilisestä on enää jäljellä synttärikortit nojaamassa maljakolliseen nuupahtaneita ruusuja ja pöydillä notkuu puoli tyhjiä karkkikippoja, jotka tyhjentyy varmaan lopullisesti vielä tämän illan aikana. Oon käynyt ulkona sen verran, että pääsin äänestämään, mutta muuten oon hengaillut sisätiloissa vaikka ulkona on mitä upein ilma. Hiukan ehkä ärsyttää oma laiskuus.

Nyt vähän inhottavin fiiliksin lähden uuteen viikkoon, sillä on taas paljon koulujuttuja tehtävänä sekä kesätyöhön liittyviä velvollisuuksia täytettävänä, kuten huumetestissä käynti ja työturvallisuuskorttikoulutus, joka vie kahdeksan tuntia mun keskiviikostani. No, mutta eiköhän noistakin selvitä. Tsempit kaikille huomenna alkavaan uuteen viikkoon!

2 kommenttia :

 1. siis miks ostit puhelimen, jossa menee heti akku? sehän on ainut ominaisuus soittamisen lisäks, minkä pitää toimia :/ ite sinnittelin iphonella jonka sain ilmaseks (hätätapauksessa) 5 kuukautta, mut en ikinä ois kyllä siitä maksanut kun tosiaan 3 tunnissa akku oli loppu. se huono noissa iphoneissa että jonkin ajan käytön jälkeen se akku vaan menettää tehonsa (voi olla muissakin puhelimissa nykyään toki mutta itellä ei kokemusta tällasesta muitten kohalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ton puhelimen tosi edulliseen hintaan siskolta ja edellinen kännykkäni oli sen verran heikossa hapessa, että otin ton. Ja niin kuin sanoin niin akku hupenee aika nopsaan, mutta nyt se ei oo vielä tuntunut ongelmalliselta. Jos edellisen kännykän sai ladata kerran päivässä, niin tämän ehkä kaksi. Onhan tuo kyllä inhottava puute ja ihmettelen, miksei noin suosittu merkki ole viitsinyt tehdä parannusta asiaan :-(

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3