keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

parvekkeen asukki

 photo DSC_0315_zpsnpcjurcr.jpg  photo page_zpsmh5k50nv.jpg  photo DSC_0320_zps3sxn784y.jpg  photo DSC_0317_zps8zrbvz6x.jpg  photo DSC_0318_zps8emdiddi.jpg
Nää kuvat on jo jokin aika sitten otettuja, kun äiti osti meille tuparilahjaksi tuon söpön pöllön. Se onkin toistaiseksi ainoa asia meidän parvekkeella, kun ei ole vielä parvekekalusteet tai muutkaan löytäneet sinne asti. Saatiin kuitenkin parveke pestyä, joten nyt sinne raaskii jotain viedäkin! Oisin kovasti halunnu sellasen eurolavoista, patjasta ja tyynyistä kyhätyn sohvan, mut tuntuu et se taitaa olla unohdettu ajatus. Vie liikaa vaivaa ja rahaa. Haluaisin myös koko ajan vain ostaa lisää kukkia ja aikomuksena ois ainakin jonkin näkönen amppeli saada. Harmi, vaan kun tapan ne aina ja niitä saa olla tämän tästä ostamassa uusia. 

Oon tässä saanut taas jonkin häähurmion. Oon googletellu juhlapaikkoja, kirkkoja ja kaikkea muuta häihin liittyvää. Viljami ei ottanut uskoakseen, kun koitin vakuuttaa, että opiskeluaikana on ihan järkevää mennä naimisiin. Onko liian aikaista ruveta postaamaan hääpostauksia, jossei ole vielä edes kihloissa? Ehkä. Kai se on vaan pysyttävä kärsivällisenä. Tuntuu vaan, ettei elämässä tapahdu tällä hetkellä mitään jännää ja olin ihan masentunu, kun en keksiny mun uuteen Iphoneen Big Day Lite -sovellukseen, mitään tapahtumaa mitä oottaa. Boooring.

Joo eipä tässä kai muuta. Paitsi, että löysin meille hääpaikan (:-D). Hehe. Tässä lähipäivinä ois tulossa taas musapostausta, mutta vähän erilaista mitä yleensä. Siihen asti, moro!

2 kommenttia :

  1. no worries, oon mäkin kattellu hääpaikkoja ja vihkisormuksia.... pitää kato alottaa hyvissä ajoin. ;-) ja hahah samaistun myös big day lite-ongelmaan. :-D voi tätä elämää.

    - larppu taas moi

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3