tiistai 7. huhtikuuta 2015

vanhas raumas

 photo DSC_0374_zpse1qvrtmq.jpg  photo DSC_0436_zpsp4guawd9.jpg  photo DSC_0452_zpsiokodu9q.jpg  photo DSC_0405_zpsawptoxyw.jpg  photo page_zpsxjbaarjy.jpg  photo DSC_0451_zpsck93kgbd.jpg  photo DSC_0383_zpsbxrrm0rl.jpg  photo DSC_0434_zpso4llyagv.jpg  photo DSC_0394_zpsptfovbus.jpg
Ihana pääsiäisviikonloppu takana! Loman alku tuli vietettyä Tampereen suunnilla, missä tehtiin vähän puuhommia, kahviteltiin Viljamin valmistuneen siskon kunniaks ja muuten vaan pyörittiin missä sattuu. Sunnuntaina tultiinkin Raumalle pikkusisko mukana takapenkillä. Pitihän sitä ottaa hyöty irti ja käydä vähän kuvailemassa Vanhassa Raumassa. Kuvailujen jälkeen lähettiin huristaan Harjavaltaan, missä oltiin kattomassa Hurmaa ja Neljänsuoraa. Oli tosi hauskaa! Lähinnä pompittiin pikkutyttöjen lailla ihan lavan edessä, mutta käytiin me parit humpat ja jenkatkin tanssilattian puolella pyörähtämässä. Ärsyttää ehkä eniten, että Viljami vihaa tanssimista, kun ite tykkäisin siitä kovin. 

Eilen otettiin rennosti, katottiin telkkaria ja käytiin pikku happihyppelyllä kuvailemassa maisemia. Äkkiä väänsin siinä vielä mutakakun, kunnes Joni ja iskä tulivat vierailulle ja samalla hakivat Jannan kotiin. Pieni aika suurikin sunnuntaiahdistus iski - vaikka maanantai olikin - kun vieraat lähti ja piti alkaa henkisesti valmistautumaan uuteen kouluviikkoon.

Tänään oon koittanu kiriä työnhaussa ja kirjottelin kaks ja puol tuntia hakemuksia. Ei siis vieläkään oo napannu ja vähän alkaa toivo hiipua. Ei oo enää paljoa säästöjä jäljellä, joten mikä tahansa työ olis tervetullut. Nyt koitan viä kärsivällisesti oottaa josko jostain kuuluis jotain ja keskityn kivoihin juttuihin. Kuten siihen, että seuraavaan viikonloppuun on enää kolme päivää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3