tiistai 12. toukokuuta 2015

olohuone

 photo DSC_0309_zpsditdsltv.jpg  photo page_zps1bydqrcv.jpg  photo DSC_0306_zpsci5iyxgx.jpg  photo DSC_0310_zps6t9e2vq2.jpg  photo DSC_0318_zpsxxufx9ma.jpg  photo DSC_0314_zpsnu5cpnu4.jpg  photo DSC_0317_zps1bkj7n8m.jpg  photo DSC_0315_zpsqtb0ftwb.jpg Nyt ollaan päästy siihen vaiheeseen, että pääsen postaamaan meidän olohuoneesta! Hiukan päässyt venähtämään nämä asuntopostaukset ja makkari on vieläkin tyystin kuvaamatta, mutta hiljaa hyvä tulee. 

Viime kämpässähän jokainen huone oli erotettu seinin ja se oli tosi sokkelomainen ja ahtaan oloinen. Nyt olohuone on meidän kodin keskiössä ja se on tosi avara, koska mikään seinä ei ole erottamassa olohuonetta ja keittiötä toisistaan. Eteisestä tullaan siis suoraan olohuoneeseen ja keittiö löytyy huoneen perältä. Telkkarin viereisestä ovesta taas päästään meidän makuuhuoneeseen, mutta tässä kohtaa ovi pysyi visusti kiinni, sillä se ei yllättäen ollut esittelykunnossa. Kuinka vaikeaa on esimerkiksi pedata sänkyä?! Todella. 

Vielä nuo suuret valkoiset seinät kaipaisi jotain koristamaan itseään, mutta muuten täällä on aika valmista. Tuosta Ikean kirjahyllystä haluaisin eroon ja vaihtaa sen ehkäpä johonkin lipastoon, jonne saisi enemmän tavaraa piiloon. Tykkään kyllä tästä meidän kodista tosi paljon ja kauhulla odotan, koska vuokranantaja ilmottaa nostavansa vuokraa ja joudutaan etsiin uus asunto.... Niitä kun ei hirveesti oo kivoja täällä Raumalla. Mutta pidetään se sen ajan murheena.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3