tiistai 2. kesäkuuta 2015

toukokuun ig-kuvat

 photo ig1.jpg_zpsp0xp98dd.png
Toukokuu aloitettiin opiskelijoiden vapulla ja tuo oli itseasiassa yks mun unelmista: viettää vappua yliopistohaalarit jalassa. Kieltämättä oli kyllä aika hienoo!

 photo ig2.jpg_zps9dpfkp9g.png
Toinen päivä vapusta vietettiin Tampereella, kun yksi teekkariystävämme laskettiin Tammerkoskeen.

 photo ig3.jpg_zps4dot9vmo.png
Toukokuussa keräiltiin jo ahkerasti kasveja kasvikansioon, joka pitää siis olla ensi syksyksi tehtynä biologian kurssille. 70 kasvia pitäisi olla ja kyllä meiltä jo pari kymmentä löytyy!

 photo ig4.jpg_zpsed19kgil.png
Ostettiin liput kaveriporukalla katsomaan Imagine Dragonsia, kun pojat tulevat Suomeen keikkailemaan ensi tammikuussa! Niiiin kivaa.

 photo ig5.jpg_zpsd282geq0.png
Meidän fuksivuosi päättyi Turun reissuun, tarkemmin ottaen aatuun. Muista tytöistä tuli kapteeneita, mut pitäähän porukassa yks perämieskin olla (toisin sanoen meikäläinen).

 photo ig6_zps2x7bbxxx.png
Pistettiin rahaa palaan ja varattiin Viljamin kanssa matka Kroatiaan elokuun vikalle viikolle. Nyt on joku syy painaa duunia koko kesä läpeensä!

 photo ig7.jpg_zpsk0p1imeg.png
Yhtenä sateisena perjantaina.

 photo ig8.jpg_zpspipcrwqh.png
Mun toukokuu päättyi siihen, kun ajelin yksikseni takaisin Raumalle. Täytyy sanoo, että oli kyllä pisin matka, mitä oon koskaan Raumalle ajanut, eikä illalla meinanneet työt oikeen enää maistua, mutta tänään mieli on jo korkeammalla.

Kun katselee noita toukokuun alkupään kuvia, tuntuu kuin niistä ois ikuisuus. Tuntuu, että koulut loppu jo ajat sitten. Tällä hetkellä mulla on kaksi viikkoa töitä takana, yhdeksän vielä edessä. Itseäni tsempatakseni askartelin itselleni kesäkalenterin, mihin merkkasin kaikkia kesän tapahtumia. Loppujen lopuksi niitä on kertynyt aika paljon! Käytänkin kaikki viikonloput hyödyksi, sillä viikot tuntuvat valuvan töitä tehdessä ohitse.

Toukokuun aikana vaan viisi postausta. Mulla on kyllä postauksia luonnoksissa valmiina, mutta ei ole ollut aikaa tulla niitä postaamaan. Laskeskelin, että jos vuorokaudesta vähennetään se aika kun olen töissä + se aika, jonka ajan töihin + se aika, kun valmistaudun töihin lähtöön + se aika, jonka nukun, niin mulle jää vuorokauteen alle kuusi tuntia "vapaa aikaa", johon pitäisi sitten sisällyttää kaikki kotihommat, kaupassa käynnit, ruuan laitot sun muut, niin eipä tuosta hirveästi jää niin sanottua omaa aikaa. Ja sen mitä jää, vietän mieluusti sohva selässä kattoen telkkaria. Jopa tietokoneen avaaminen ja postauksen tekeminen tuntuu sillä hetkellä liian raskaalta ja työläältä. Mutta ehkä tämä tästä, kun vaan tottuu uuteen rutiiniin ja aikatauluun.

Sellasta tällä kertaa. Toivottavasti siellä puolen ruutua kesä on alkanut paremmissa fiiliksissä, kuin täällä päässä! Mukavaa kesäkuun alkua jokaiselle! :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3