lauantai 18. heinäkuuta 2015

mikä kesä?

 photo DSC_0225_zpstm1fp1q4.jpg  photo DSC_0226_zpslotjhhzz.jpg  photo DSC_0227_zpsyl2nkuxa.jpg Mennään jo yli heinäkuun puolen välin, eikä kesä oo saapunut vieläkään. Työkaverini oli sitä mieltä, että tämä kesä on ollut ihan ok, mutta itse en voi tätä kesäksi edes kutsua. Kesä on silloin, kun voi aamusta iltaan kulkea topissa ja lyhyessä hameessa ilman, että paleltaa. Ja kyllähän niin itseasiassa olikin, mutta eihän se sitä muutamaa päivää pidempään kestänyt. Onneksi Raumalla on sentään paistanut aurinko useasti vaikka tänäänkin kyllä sataa.

Tää on ollut ihan kummallinen kesä. Sen lisäksi, ettei säät ole muistuttaneet kesää lainkaan, en ole kokenut muitakaan kesään kuuluvia juttuja. Kesäloman muuttuessa kahdesta kuukaudesta kahden viikon mittaiseksi, en ole osannut elää spontaania kesäelämää. Työt on aina mielessä, eikä elämä tunnu huolettomalta. Todellakin propsit niille, jotka suoriutuvat tällaisesta joka kesä.

Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja töitä on enää neljä viikkoa jäljellä. Pianhan se koulukin jo alkaa, eikä tarvitse enää herätä aikaisin, jes. Katsotaan josko tämä blogikin tästä jossain vaiheessa heräisi takaisin eloon, ehkäpä silloin syksyllä, kun on toivottavasti enemmän aikaa.

Nyt nautin siitä, että on lauantai-ilta ja pääsen tuota pikaa poikaystävän kanssa saunomaan ja viettämään rentoa iltaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3