lauantai 8. elokuuta 2015

elastinen @ porispere

Kuka tietää, minkä biisin aikana tää eka kuva on napattu? Liittyy tuohon käden liikkeeseen....  photo porispere 293_zps27yqq1sf.jpg  photo porispere 370_zpslc98tmxa.jpg  photo porispere 319_zpsaw6hjrnn.jpg  photo porispere 437_zps1xf5k9sa.jpg  photo porispere 372_zpstadkhl7w.jpg  photo porispere 446_zpsmnyjmrri.jpg
Tässä hieman Jannan räpsimii kuvia Elastisen Porisperen keikasta. Tykkäsin kyllä, tosin Ela veti lähinnä uudempaa tuotantoonsa, johon en oo niin tutustunut, mut kyllä siellä nää pari legendaarista kipalettakin soi - Ovet paukkuu ja Anna soida (oikea vastaus kysymykseen postauksen alussa on tämä jälkimmäinen). Vain elämää -biisit oli tietty kans hyvii livenä. 

Koitan tässä parhaillaan herätä tästä blogikoomasta, mutta saa nähdä. Kamera jää valitettavan usein hyllylle pölyttymään, eikä lähde niin herkästi mukaan, kun aiemmin, mutta koitan petrata tässä. Harmittaa kuitenkin jälkeen päin, kun blogista on niin kiva lueskella menneitä kuulumisia ja tekemisiä. Onneksi sentään kännykkä on räpsynyt läpi kesän, joten niiden kuvien voimalla pääsen vähän muistelemaan tätä kesää. Mutta niistä lisää sitten vasta elokuun lopulla.

Lisää keikkakuvii löytyy taas täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3