maanantai 7. joulukuuta 2015

rento viikonloppu

 photo DSC_0102_zpsrlw2wucm.jpg  photo DSC_0073_zpscavbzytk.jpg  photo DSC_0084_zpsskn57ec8.jpg  photo DSC_0106_zpslvt8jkhr.jpg
Perjantaina tein fyken, lukuvuoden viimeisen, tentin, joka ei paljon paremmin ois voinut meikäläiseltä mennä. Sen jälkeen puristettiin koulukaverin kanssa myös yksi kouluhomma kuosiin. Iltapäivällä käytiin Viljamin kanssa pelaamassa sulkkista, joka oli tosi hauskaa ja piristävää hommaa. Kivaa välillä joku muukin parisuhdeaktiviteetti kuin sohvalla makaaminen. Tunnin pelailun jälkeen pikasuihku ja sitten iltaa viettelemään tyttöjen, glögin ja Joulupukki ja noitarumpu -elokuvan kanssa.

Lauantaina sain rutistettua yhden kouluhomman pois päiväjärjestyksestä. Katselin rästiin jääneet ekan viikon The Joulukalenterit, koska se vaan kuuluu mun jokaseen jouluun. Aina ne jutut naurattaa joulusta toiseen. Tein myös Spotifyyn JOULU -soittolistan. Illalla kävelin vesisateen ropistessa Wanhassa Raumassa ja sen jälkeen pääsin lämmittelemään lauantaisaunaan. Illalla katseltiin Putousta ja mä tein puuron kaveriks glögistä kiisseliä, jonka vois kuvitella olevan parempaa, kuin mitä se todellisuudessa oli. 

Sunnuntaina nukuttiin pitkään eli kymmeneen. Itsenäisyyspäivän kunniaksi katsoin Tuntemattoman, jonka johdosta olin vielä kolmeltakin yöpaidassa ja pörrösukissa. Vaihdoin kuitenkin vaatteet päälle ja lähdin käymään kävelylenkillä (jälleen sateessa), jonka jälkeen pääsin sunnuntaisaunaan (en kyllä suostu enää muuttaan asuntoon, missä ei oo saunaa!). Mikäs sen parempaa kuin aikainen sauna. Illalla asetuin sohvalle katsomaan Linnan juhlat. 

Totaalinen rentous-viikonloppu. Jossei muutamaa kouluhommaa lasketa, mut nekin meni aika kivuttomasti. Näin aattelin joululomanikin viettää, joka alkaa muuten kolmen (!!!) päivän päästä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3