torstai 14. tammikuuta 2016

kotiräpsyjä

 photo DSC_0031_zpsjrgujwpu.jpg photo DSC_0049_zpsm7g47crk.jpg photo DSC_0035_zpshplwyve6.jpg photo DSC_0033_zpsrggd9l4t.jpg photo DSC_0044_zps3r9jlowd.jpg photo page_zpse4vcrhpd.jpg photo DSC_0042_zpsdtkzylj1.jpg
Kotosalla on tullut vietettyä nyt paljon aikaa, kun koulua on ollut tällä viikolla semmoset puoltoista tuntia per päivä. Ei siinä, ei haittaa mua yhtään. Mun päivät on kulunut pääasiassa OC'ta Netflixistä töllötellen, mut nyt pitäis saada vähän muutakin tekemistä elämään kun kävin ostamassa ryhmäliikuntakortin sekä ilmottauduin koulun tanssikurssille. Täytyy kyllä sanoo, et vieläkin riipasee, kun tietää laittaneensa kuukausikorttiin hiukan alta 40e rahaa (tiedän, vois olla paljon paljon enempikin), mut tälle mun elämäntyylille on kyllä pakko tehdä jotain. Tanssikurssi onneks oli puoli ilmainen (10 puolentoista tunnin kertaa 25e) kiitos meidän ainejärjestön! Vähän jännittää kun en tiedä sieltä ketään, mutta eiköhän se siitä. 

Tässä chillailun lomassa oon myös miettinyt millasen tukan sitä haluais, mitä kaikkee pitäis ja haluis ostaa muttei oo varaa ja sit tietenkin haaveillu ulkomaanmatkoista ja ulkomailla asumisesta. Perus meininkiä siis. Välillä tekis niin mieli nostaa opintolaina ja pistää se suoraan kulutukseen, mutta jospa nyt kuitenkin harkitsis vielä sen asp-tilin aukasua... Sivuainevalinnat on tässä myös käsillä, mutta niistä ehkä sit joku toinen kerta. 

2 kommenttia :

 1. O.C:n suurkulutus menossa täälläkin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika monella varmaan on nyt kun se tuli Netflixiin :-D Itellä jo kolmas kausi käynnissä!

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3