sunnuntai 31. tammikuuta 2016

tammikuun suosikit & inhokit

S U O S I K I T
 photo DSC_0001_zps78koo4ga.jpg photo DSC_0014_zps4jae6kxk.jpg  K O T I : 
Led-kirsikkapuu
Saatiin joululahjaksi led-kirsikkapuu, josta kyllä tykättiin, mutta sen sijoittaminen meidän kämppään tuotti aluks vähän ongelmia. Tän puunhan ois voinut laittaa myös ulos, mutta ei se meillä olisi oikein sopinut sinne. Lopulta kirsikkapuu löysi paikkansa meidän eteisestä, lipaston päältä, mikä osottautu aika passeliks paikaks! Lamput on tosi kirkkaat, joten se on juuri hyvä eteisessä, mistä se kajastaa vain hiukan valoa olohuoneen puolelle. 

 photo imagine_zpskwrwr7tl.jpg
M U S I I K K I :
Imagine Dragons
Tässä kuussa on tullut kyllä kuunneltua aika paljon Imagine Dragonsia. Ja sehän johtu siitä, että Imagine vieraili Suomessa keskiviikkona ja me oltiin kaveriporukalla paikan päällä! Olin muuten hullun hyvä keikka ja hyvä reissu! Kuva on kyseiseltä keikalta, Imaginen omilta facebook-sivuilta lainattu. Imaginella on vaikka kuinka monta hyvää biisiä, mutta alla muutama oma lemppari uusimmalta levyltä:


 photo DSC_0197_zpsfkswdere.jpg T V :
The O.C.
Tällä hetkellä kovassa kulutuksessa on ollut O.C., joka meidän kaikkien fanien iloksi julkastiin Netflixiin. No, kyllähän ne kaudet multa tietty dvd-bokseinakin löytyy, mut tuolta on mukavampi kattella, kun ei tarvi sählätä levyjen kanssa ja muistella minkä jakson on katsonut viimeksi. Tänään just katoin kolmoskauden viimeisen jakson ja saa nyt nähdä kuinka pitkälle jaksan kattoo sitä vimppaa kautta, se kun ei mikään hurja menestys ollut... Kohta oon taas kriisissä, et mitä seuraavaksi??

 photo DSC_0062_zpsuuqiu8pu.jpg  P U U H A : 
Ulkoilu
Lemppareinta puuhaa tammikuussa on ollut (Netflixin töllöttämisen lisäks tietty) ulkoilu. Yritin nauttia kauniista talvikeleistä täysin rinnoin ja joka päivä kävin ulkona käppäilemässä. Nyt loppukuusta ulkoilu onkin vähän jäänyt, mistäköhän syystä... 

 photo the-martian_zpsgym7z2fk.jpg
kuva 
E L O K U V A T : 
Yksin Marsissa
Haluaisin taas kovasti kattoo mahdollisimman monta Oscar -ehdokaselokuvaa ennen gaalaa. Yhtenä iltana katottiinkin parhaan elokuvan ehdolla oleva The Martian eli Yksin Marsissa. Elokuva oli positiivinen yllätys ja vaikka olikin tosi pitkä, niin ei kerennyt kyllästymään. Odotin vähän 127 tuntia -tyyppistä elokuvaa, jossa tapahtuu 15 min alusta sekä lopusta ja muuten leffa junnaa paikallaan, mutta väärässä olin. Piti kyllä mielenkiinnon yllä alusta loppuun. Ja onhan tuo hienosti tehty! 


I N H O K I T 
Jännitys sivuaineista
Tammikuussa on pitänyt pohtia ja miettiä ja punnita, mitä sitä haluaisi opiskella ja se ei oo aina tuntunut kovin kivalta. Nyt kun on päättänyt, mitä haluaisi opiskella, niin joutuu jännittämään toteutuuko toiveet. Aiheesta kirjotin kokonaisen postauksenkin aiemmin tässä kuussa. 

Järjetön matkakuume
Joskus matkakuume on ihan kivaakin, kun voi surffailla netissä ja haaveilla unelmien matkasta. Nyt kuitenkin ihan tosissaan haluaisin jonkun matkan haaveilutasolta todellisuuteen ja suurimpana ongelmana on ollut matkaseuran löytäminen. Toivottavasti löydän vielä jonkun joka lähtis mun kanssa johonkin!

Plussakelit
Tähän tuskin tarvitaan mitään perusteluja tai selittelyjä...

2 kommenttia :

 1. Olipa kiva postaus :) Mä oon kans alkanu kattoo O.C.:ta uudestaan alusta, se on ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :-) O.C. on kyllä huippu! Varmaan ensimmäisiä tällasia "oikeita" sarjoja mitä oon alkanut seuraan sillon teininä ja senkin takia siihen on oikeen tullut semmonen tunneside! :-D Nostalgiset fiilikset tulee aina, kun kattoo. Viekin muistan kuinka se tuli aikoinaan tiistaisin kolmoselta klo 20 ja otin aina jaksot nauhalle! :-D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3