tiistai 5. tammikuuta 2016

vuoden ensimmäinen

 photo DSC_0164_zpsg5ptzkh6.jpg  photo DSC_0168_zpsyjjiuts8.jpg  photo DSC_0185_zpsiupch7yk.jpg  photo DSC_0189_zpsj2kz4qzm.jpg  photo DSC_0174_zpsfzevd9dg.jpg  photo DSC_0191_zpseubx98al.jpg  photo DSC_0161_zps5oookagr.jpg  photo DSC_0201_zpssl2wakoq.jpg
Näiden kuvien oton jälkeen on tullut roimasti enemmän pakkasta sekä aika kivasti enemmän luntakin. Vihdoin oikea talvi ♥ Tän vuoden oon alottanu hieman haikein fiiliksin, sillä vuodenvaihdos meinaa aina sitä, että loma on loppumaisillaan. Motivaatio ja kiinnostus on nollassa, sillä tää loma hujahti aivan liian nopeasti ohi. Seuraava häämöttääkin vasta kesän lopulla.

Tänä vuonna oon pelannu kotikotona Sims kakkosta ja toivonut josko meidän pienen kämpän johonkin nurkkaan menis vielä pöytäkone, johon voisin hommaa uusimman Simsin. Ei taida olla mahdollista, nyyh. Oon myös vähän ulkoillut, herkutellut, katsellut Suomen junnupelejä ja ollut pääasiassa tekemättä mitään. Eilen käytiin viemässä Joni armeijan harmaisiin ja kyllä siinä siskolla tuli kyynel silmään, kun joutu sen niin pieneltä tuntuvan pikkuveljensä sinne jättämään. Pärjääköhän se nyt siellä ihan varmasti. Illalla tuli viestiä, että ruoka on paskaa, mutta tupakaverit vaikuttaa kivoilta. Eiköhän se pärjää. Samalla reissulla kotiuduttiin viimeinkin takaisin Raumalle ja kai se on vaan aloitettava arki. Tän lukuvuoden saankin aloittaa perjantaina liikunnalla ja telinevoimistelulla, kivaaaa (not, hirveintä ikinä).

Hyvää vuotta 2016 !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3